Teamet i Castelar Corporate Finance jakter flere eiendommer på lange kontrakter.

Eiendommer for 1,5 milliarder

Castelar Corporate Finance har gjennomført prosjekter for 1,5 milliarder kroner i år. Nå jaktes det på flere eiendommer.

Publisert

Tidligere denne uken skrev Estate Nyheter om et nytt Castelar-syndikat som kjøpte Statens Hus i Skien (Gjerpens gate 10-20) for rundt 400 millioner kroner. Daglig leder og medeier Morten H. Ødegaard i Castelar Corporate Finance forteller om et hektisk år for tilretteleggeren av eiendomssyndikater.

– Castelar har så langt i år har gjennomført fem eiendomsprosjekter med en eiendomsverdi på rundt 1,5 milliarder kroner, sier Ødegaard til Estate Nyheter.

Dermed har Castelar Corporate Finance blitt en av de store tilretteleggere av norsk næringseiendom. Dealen med Statens Hus er det tredje prosjektet Castelar har gjort med statlige leietakere på tre måneder. Syndikeringsselskapet har blant annet tilrettelagt kjøpet av eiendommen som huser politistasjonen og tingretten i Kristiansund. Totalt har Castelar tilrettelagt 22 eiendomsprosjekter siden 2016 til en verdi av 4,1 milliarder kroner.

Nå jakter Castelar Corporate Finance flere eiendommer.

– Vi søker kontor og logistikkeiendom med eiendomsverdi i størrelsesorden 200 til 700 millioner kroner og med leiekontrakter på 8 til 20 års lengde, sier Ødegaard.

Castelar håper å få fullført ytterligere ett eller to eiendomsprosjekter før sommerferien.

Powered by Labrador CMS