Utvider Norgessatsingen

Forenom ansetter Ola A. Bjørnstad som ny Norgessjef.

Publisert Sist oppdatert

Forenom utvider satsingen i Norge og ansetter Ola A. Bjørnstad som selskapets første norske sjef. Forenom startet med en håndfull leiligheter i Norge i 2015. Nå disponerer de 550 leiligheter og skal utvide Norgessatsingen ytterligere.

– Oslo vokser frem som en attraktiv by for turister og næringsliv. Flere jobber her over midlertidige perioder. Vi skaper en fleksibilitet i boligmarkedet til det beste for næringslivet, utdanningsmiljøene og Oslo, sier adminstrerende direktør Ola A. Bjørnstad.

Bjørnstad har erfaring fra hotell og reiselivsbransjen og skal nå lede Forenoms Norgessatsing. Han har tidligere vært administrerende direktør for Grand Hotel, direktør for Hurtigrutens hoteller på Svalbard, samt kjedesjef for Baker Hansen.

– Vi skal utvide Norgessatsingen og skape flere bomiljøer som føles som hjemme. Vi legger til rette for rene og moderne leiligheter av høy kvalitet hvor gjestene kan flytte rett inn. Hos oss er du ikke på besøk, hos oss bor du. Det skaper gode bomiljøer for naboene våre, og gir de som besøker Oslo en unik mulighet til å bo som vanlige Osloborgere, sier han.

Åpner 163 nye leiligheter

Forenom er i ferd med å ferdigstille den største investeringen i Norge i selskapets historie – 163 nyoppussede leiligheter i Oslo åpnes i august.

– Forenom har opplevd en sunn og god vekst i Norge, og i Norden er vi nå den ledende aktøren innenfor utleie av leiligheter. Jeg skal ta med meg de verdifulle erfaringene fra Finland, Danmark og Sverige, og gleder meg til å lede Forenom i Norge i denne spennende vekstfasen. Målet vårt er å bli en ledende aktør innen utleie av leiligheter i Nord-Europa, avslutter Bjørnstad.

 

Powered by Labrador CMS