Olav Line mener det ikke er tilfeldig at det er så mange unge i ledelsen i Mustad Eiendom.

Fire under 40 i ledergruppen

Olav Line har funnet plass til fire direktører under 40 år i sin nye ledergruppe, som skal være rigget for fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha sitter i sjefsstolen i Mustad Eiendom har Olav Line nå formet selskapets ledergruppe, som har klart overvekt av unge folk. Den nye ledergruppen består i tillegg til Olav Line av:

Tone Lien Engnes (35), kommersiell direktør

Herman Dyrø (39), direktør marked & forretningsutvikling

Jon Kjenseth (39), finansdirektør

Arnstein Stamnes (39), direktør eiendomsdrift

Line Victoria Bergh (49), HR-direktør

Øyvind Arntsen (55), direktør plan & prosjektutvikling.

Lilleakerbyen er et svært langsiktig prosjekt.

– Det er ikke tilfeldig at det er så mange unge i ledelsen. Vi har et langt prosjekt foran oss, og jeg er en voksen mann. Jeg har vært bevisst på at vi skal gi plass til unge folk og dra nytte av den kunnskapen og dynamikken de har med seg, sier Olav Line.

Han legger til at Mustad Eiendom vil ha en mer konseptdrevet utvikling av forretningsområdene, og mer tydelig ansvarsfordeling. Ansvaret for intern kompetanseutvikling vil også bli etablert på ledernivå.

– Vi vil rendyrke det vi ønsker å være gode på. I enhetene våre blir det en tydeliggjøring av ansvaret for områdene i organisasjonene, sier Line.

Han har også fokus på å lete etter nye forretningsområder og tilpasse virksomheten fremtidens behov.

– Herman Dyrø får for eksempel et utvidet ansvar for både merkevare og forretningsutvikling. Vi ser at de businessene som er gode på branding og identitet er mer lønnsomme enn andre. De kan ta ut en høyere pris enn de som kun fokuserer på funksjoner, sier Line.

Som eksempel på nye forretningsområder trekker Olav Line frem fleksible leiekontrakter.

– Bransjen har tradisjonelt sett negativt på alt som ikke er lange leiekontrakter. Vi tror etterspørselen etter fleksibilitet kan ses på som en mulighet og som kan gi oss bedre kontakt med de kundene som trenger det, sier Line.

 

Powered by Labrador CMS