Drama i toppen hos de mektigste

Avstemningen til Eiendomsbransjens mektigste har nå pågått et døgn. Men han som tok ledelsen mandag kveld mistet jobben tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Mandag ettermiddag gikk Estate Nyheter live med avstemningen til kåringen Eiendomsbransjens mektigste. I en uke skal Estate Nyheters lesere stemme over hvem som er mektigst i eiendom.

Men nå er det blitt dramatikk i det som er den foreløpige toppen på resultatlisten. Det er nemlig Baard Schumann som ligger fremst i kåringen etter ett døgns stemmegivning. Schumann har vært sjef i Selvaag Bolig i ti år og har vært svært synlig i debatter om både boligmarked og rammebetingelsene for næringen. «Etter initiativ fra styret i selskapet, fratrer Baard Schumann stillingen som administrerende direktør i Selvaag Bolig ASA med umiddelbar virkning», var ordlyden i en børsmelding fra selskapet.

Stem på eiendomsbransjens mektigste her

Schumann konkurrerer med et kobbel med mektige eiendomsfolk. Aktører som Olav Thon, Christian Ringnes, Daniel Siraj, Camilla Wahl, Borger Borgenhaug, Stig Bech og Edgar Haugen har også fått en rekke stemmer av Estate Nyheters lesere.

Powered by Labrador CMS