Anders Solas har fått ny toppjobb.

Solaas ny sjef i Cushman & Wakefield Realkapital

Anders Solaas er ansatt som ny administrerende direktør i Cushman & Wakefield Realkapital.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere Entra-toppen går dermed inn i rådgiverbransjen etter å ha vært direktør for utleie- og eiendomsutvikling i Entra. Solaas har også bakgrunn fra Hafslund, med lederroller innenfor både finans og eiendom.

– Vi er svært fornøyd med å få Anders med på teamet. Han har i en årrekke vært kjent som en svært kompetent og dyktig lederskikkelse i den norske eiendomsbransjen og har alle forutsetninger for å lede og videreutvikle selskapets videre vekststrategi i det norske markedet. Vi har i den senere tid økt satsningen på transaksjoner, etablert Retail Services som nytt forretningsområde og satt teknologi som en sentral del av fremtidens rådgivning sier styreleder Peer Christensen i Cushman & Wakefield Realkapital.

– Eiendomsbransjen har endret seg mye de siste 10-15 årene. Samtidig er det én ting som alltid er viktigere enn alt annet, nemlig kundene. Som gårdeier og eiendomsutvikler må du forstå og være tett på kundene. Den samme innsikten må du også ha som rådgiver, og da skaper vi verdier sammen. Jeg gleder meg til å møte enda flere kunder sammen med det sterke laget i Cushman & Wakefield Realkapital, sier Anders Solaas.

Peer Christensen mener at Cushman & Wakefield Realkapitals sterke posisjon og mulighetene i det internasjonale nettverket gjør selskapet til en attraktiv partner for den norske eiendomsbransjen.

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med Anders for å gjøre oss enda sterkere i tiden som ligger foran oss, sier Peer Christensen.

Solaas begynner i sin nye stilling den 1. oktober 2018. Han etterfølger da Daniel Kronheffer som i dag er konstituert leder.

Powered by Labrador CMS