Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

NY PARTNER I SELMER: Trude Gran Melbye.

Ny eiendomspartner i Selmer

Selmer styrker eiendomsteamet med Trude Gran Melbye (37) som ny partner fra 11. juni 2018.

Thor Arne Brun

mandag 11. juni 2018 4:00 (Oppdatert 11. juni 2018 15:40)FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Hun kommer fra Wikborg Rein, hvor hun har vært siden 2012. I Selmer blir Gran Melbye sentral på eiendomsteamet hvor hun blant annet vil jobbe med leiekontrakter, eiendomstransaksjoner og generell eiendomsjuss.

Trude Gran Melbye har særlig kompetanse innen leiekontrakter og betydelig erfaring med ulike kontraktstyper for både hotell, kontor, butikk og restaurant. Hun vil inngå som en sentral ressurs i Selmers spesialistteam på husleierett, sammen med Line Ravlo-Losvik og Even Berg.

LES OGSÅ: MVA-talent til Ræder

– Trude har gjort seg bemerket for sitt engasjement innenfor næringseiendom over lang tid. Både i form av sin praktiske tilnærming i saker for sentrale eiendomsaktører og gjennom deling av praktiske tips og kunnskap via artikler. Slik spiller hun kundene gode, og vi er derfor glade for å kunne tilby Trudes gode tilnærming og brede kunnskap innen næringseiendomsjuss til våre eiendomskunder, sier Mikkel Vislie som leder Selmers eiendomsavdeling.

Eiendoms- og entrepriseavdelingen i Selmer vil nå bestå av 11 partnere og over 30 rådgivere. Eiendomsteamet har ligget på topp i både Chambers og The Legal 500’s rangeringer de siste ti årene. Teamet er tidligere blitt styrket med Line Ravlo-Losvik, og vinteren 2016 ble også tidligere byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland en del av laget.

– Selmer er en anerkjent rådgiver innenfor alle juridiske disipliner knyttet til næringseiendom og jeg gleder meg til å bli en del av Norges største og fremste eiendomsteam, sier Trude Gran Melbye.

– Å få anledning til å videreutvikle meg som advokat og partner i et så stort team er en unik mulighet. Jeg gleder meg også til å jobbe med tidligere byrådsleder Stian Berger Røsland. Hans politiske erfaring og spisskompetanse innenfor plan- og bygningssaker tror jeg vil være en styrke for de eiendomsaktørene som jeg jobber sammen med, tilføyer hun.

I løpet av karrieren har Gran Melbye sett eiendomsjussen fra ulike ståsteder både som advokat, dommer og som konsulent i Huseiernes Landsforbund. Med sin kommersielle orientering har hun også blitt trukket frem som en av «fremtidens advokatstjerner», blant annet i en undersøkelse i NæringsEiendom i 2015.

LES OGSÅ: Ansetter advokat med fokus på plan- og bygningsrett

– Jeg er glad for at jeg har en bred plattform i bunn, og har blitt mer og mer spesialisert med årene. Det gjør det lettere å se saker fra flere vinkler, og gir forhåpentligvis også bedre muligheter for å finne gode og balanserte løsninger som partene kan leve med på sikt, kommenterer Trude Gran Melbye.

Den nye Selmer-partneren er kjent i bransjen for sitt gode humør og for å være en rå idrettsutøver på fritiden. Med tredjeplass på Norseman i 2014 løper hun fra de fleste.

– Trude får topp tilbakemelding fra kunder. Hun er en dyktig og ambisiøs som advokat, som i tillegg konkurrerer på nasjonalt toppnivå i triatlon. I Selmer tilrettelegger vi for å kunne lykkes på flere plan i livet. Trude kombinerer jobb og fritid på en måte som er imponerende for mange, og passer perfekt inn i Selmers kultur, sier Atle H. Carlsen, administrerende direktør i Selmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

Varsler massiv butikkdød

Nyheter / fredag 21. september 2018

– Rentehoppet får liten betydning

Nyheter / fredag 21. september 2018

Varsler erstatningskrav på 150-500 millioner (+)

Pluss / fredag 21. september 2018

Oslo Finans-syndikat med eiendomskjøp

Nyheter / fredag 21. september 2018

Lanserer VIP-løsning for boligkjøpere

Nyheter / fredag 21. september 2018

Vil ha 50 millioner for kombibygg (+)

Pluss / fredag 21. september 2018

Mest leste nyheter Estate Norge
Ofrer gullkalven for de neste 150 åreneOfrer gullkalven for de neste 150 årene 19. september 2018
Varsler massiv butikkdødVarsler massiv butikkdød 21. september 2018
Krevde 80 millioner kroner for tomteareal. Fikk 1,2 millionerKrevde 80 millioner kroner for tomteareal. Fikk 1,2 millioner 18. september 2018

Siste nytt fra Estate Vest-Norge

Skal rives og erstattes med tvillingtårn

Nyheter / fredag 21. september 2018

Fylkesutvalet går inn for å rive fylkeshuset og bygge to heilt nye tårn på tomten. Prislappen er på 941 millioner kroner.

«Verdens beste» bygg har fått ny eier

Nyheter / torsdag 20. september 2018

I 2003 ble bygget kåret til det beste bygget i verden. Nå har Telenor Eiendom solgt Telenorbygget i Birkelandsskiftet.

Skal renoveres for over en halv milliard kroner

Nyheter / onsdag 19. september 2018

Statsbygg har fått klarsignal av regjeringen til å rehabilitere Norges Handelshøyskole for over en halv milliard kroner.

Siste nytt fra Naringseiendom.no

Amfi Kanebogen nominert til Årets Kjøpesenter 2018

Nyheter / torsdag 20. september 2018

Olav Thon Gruppens kjøpesenter i Harstad er nominert til Årets Kjøpesenter-prisen av Nordic Council of Shopping Centers.

Dette bygget produserer og lagrer energi

Nyheter / onsdag 19. september 2018

REMA 1000s nye distribunal i Sandnes har en helhetlig energiløsning som gjør at bygget delvis er selvforsynt med elektrisitet.

New Norwegian Design

Nyheter / tirsdag 18. september 2018

THE THIEF og Noord har gått sammen om å presentere utstillingen «New Norwegian Design».