Gjennomsnittsprisen på leilighetene i Millskvartalet er på over 100 000 kroner per kvadratmeter.

Superprosjekt på Grünerløkka

Med gjennomsnittspriser på godt over 100 000 kroner per kvadratmeter for boligprosjektet Millskvartalet, er prosjektet i ferd med å bli strålende butikk for utviklerne.

Publisert Sist oppdatert

Det er Scandinavian Development og Constructive Development som utvikler Millskvartalet på Grunerløkka for Agra, Canica og Macama. Før sommeren i fjor ga bystyret i Oslo klarsignal for planene, og nå er utviklerne i full gang med å selge leiligheter. To leiligheter har gått for henholdsvis 144 000 og 143 000 kroner per kvadratmeter.

Erik Bøhler i Scandinavian Development er strålende fornøyd med salget til prosjektet.

Erik Bøhler er fornøyd med utviklingen på Millskvartalet. FOTO:CF-Wesenberg

– At vi klarer å få 144 000 kroner per kvadratmeter for en 78 kvadratmeter stor leilighet, er veldig hyggelig. Nå har vi et gjennomsnitt på godt over 100 000 kroner per kvadratmeter, sier Bøhler til Estate Nyheter.

Han forteller at de nå har solgt over 40 prosent av det første byggetrinnet på 53 leiligheter. Når alle byggetrinnene er ferdig, skal det selges til sammen 153 leiligheter.

– Vi har allerede besluttet å gå i gang med salgsstart for det andre byggetrinnet.

Erik Bøhler mener en av grunnene til at salget har gått så bra er den gode beliggenheten mot Sofienbergparken sentralt på Grünerløkka.

– Samtidig har vi truffet med både arkitektur og byutvikling. Leilighetene er også effektive og med store balkonger, sier Bøhler.

Powered by Labrador CMS