Berggård Amundsens nye hovedkontor og lagerbygg er solgt til Pareto Eiendomsfelleskap AS.

Selger kombinasjonsbygg til Pareto Eiendomsfellesskap

Anthon B Nilsen Eiendom selger Berggård Amundsen-bygget i Ski kommune til Pareto Eiendomsfellesskap.

Publisert Sist oppdatert

Nylig inngikk Anthon B Nilsen Eiendom AS en avtale om salg av Berggård Amundsen bygget på Berghagan Næringsområde på Langhus i Ski Kommune. Kjøper av prosjektet er Pareto Eiendomsfelleskap AS, et ubelånt investeringsselskap som forvaltes av Pareto Alternative Investments AS. Pareto Eiendomsfellesskap har en forvaltningskapital på NOK 3,8 mrd. og eier en omfattende portefølje av lager/logistikkeiendommer langs innfartsårene inn til Oslo.

Salget ble gjennomført som en forward transaksjon, og kjøper overtok aksjene 8. mai 2018. 60 Grader Næringsmegling har vært megler i transaksjonen, mens Haavind og Wiersholm har vært juridiske rådgivere for hhv. selger og kjøper.

Espen Slettemeås Holm, Finansdirektør i Anthon B Nilsen Eiendom, opplyser at partene er enige om å ikke offentliggjøre kjøpesummen.

– Markedets interesse for prosjektet bekrefter Berghagan sin posisjon som en ledende næringspark, byggets gode kvaliteter og leietaker BA sin soliditet og sterke posisjon i det norske elektrogrossistmarkedet, sier Slettemeås Holm.

Leietaker er Berggård Amundsens (BA), landets eneste landsdekkende elektrogrossist med norsk eierskap. Det nye hovedkontoret og lagerbygget blir på ca. 14.000 m2, hvorav ca. 1.800 m2 er hovedkontor og resterende lager.

Bygget forventes ferdigstilt juni 2019.

Powered by Labrador CMS