Eirik Yttervik går til stillingen som Head of Sales for NCC Property Development Norge.

Går fra CBRE til NCC

NCC rekrutterer Eirik Yttervik fra CBRE til å lede utleiearbeidet i forretningsområdet Property Development i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Eirik arbeider i dag som Senior Director & Head of tenant representation i CBRE, verdens største rådgiver innenfor næringseiendom, og han går til stillingen som Head of Sales for NCC Property Development Norge.

– Jeg er glad for at Eirik har valgt å begynne hos oss, og jeg er overbevist om at han sammen med salgsteamet vil styrke våre kundetilbud og bidra til at vår virksomhet innen eiendomsutvikling øker i Norge, sier Manne Aronsson, Head of NCC Property Development Norge.

En ekstra kraft

– Etter å ha jobbet snart 11 år for brukersiden i eiendomsmarkedet, ser jeg frem til å bruke den innsikten dette har gitt meg, til å være med å utvikle gode eiendomsprodukter og lede utleieprosessen av disse eiendommene. Jeg liker nye utfordringer og dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til når den kom, sier Yttervik.

Yttervik har lang erfaring fra eiendomsbransjen og har hatt forskjellige ledende stillinger i blant annet CBRE, Cushman & Wakefield Realkapital, Norsk Medisinaldepot og Sanofi.

– Jeg kjenner jo NCC PD igjennom flere prosesser, og opplever de som veldig profesjonelle og med tydelige ambisjoner – og begge deler passer meg bra, mener Yttervik.

Han vil også inngå i ledergruppen for NCC Property Development Norge og tiltrer sin nye stilling i august i år.

– Som Head of Sales i PD vil min hovedoppgave være å lede utleiearbeidet på de prosjektene som er i, eller nærmer seg, produksjon sammen med det teamet som allerede er på plass. Jeg vil være en del av den norske ledergruppen i NCC Property Development, men jeg vil også arbeide tett med mine kollegaer i de andre nordiske landene. NCC satser på utvikling av bærekraft og fremtidsrettede løsninger igjennom blant annet Future Office by NCC, og jeg vil igjennom min nye rolle bidra i dette utviklingsarbeidet. Å kunne gjøre dette i samarbeid over landegrensene i et stort nordisk konsern er jeg sikker på skal gi NCC en ekstra kraft, avslutter han.

Powered by Labrador CMS