På den gamle fyrstikkfabrikken skal det nå bli boliger.

Skal rehabilitere tidligere »Støre-prosjekt»

Seltor har fått jobben med å totalrehabilitere Fyrstikkalléen 17 til nye boliger. Prosjektet er det AP-leder Jonas Gahr Støre solgte seg ut av etter kritikk i valgkampen.

Publisert Sist oppdatert

Det er de gamle industrilokalene til Bryn-Haldens & Nitedals Tændstikkefabrikk fra 1938 som nå skal konverteres til moderne boliger i tre etasjer og undervisningslokaler i første etasje. Til sammen er prosjektet i Fyrstikkalléen 17 på 5000 kvadratmeter. Eiendomsprosjektet er ett av de to eiendomsprosjektene som Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støres familieselskap hadde investert i, men som han solgte etter kritikk i valgkampen.

Constructive Development har nå valgt Seltor til å foreta totalrehabiliteringen av eiendommen. Kontrakten er en totalentreprise på 116 millioner kroner. Ifølge Seltor er prosjektet krevende med tanke på bæresystemer, bygningsfysiske utfordringer samt sammenføyning av parkering med nabobygg. Seltor har jobbet sammen med byggherren og arkitektene i Arcasa med løsningene, og nå går byggearbeidene straks i gang. Byggetiden er på 13 måneder.

– Konvertering fra næring til bolig et spennende og krevende segment hvor vi får utnyttet vår kompetanse fullt ut. Vi setter også stor pris på tilliten Constructive Development nok en gang viser oss ved denne tildelingen, sier daglig leder Stian Råmunddal i Seltor.

Fyrstikkalléen 17 er et Clarkson Platou Real Estate-prosjekt, med eiere som Stein Erik Hagens Canica og Erik Bøhlers Macama.

Powered by Labrador CMS