Dette boligprosjektet ønsker Bonum Utvikling og oppføre i Gunnar Schjelderups vei 9 i Nydalen. Illustrasjon: Bonum Utvikling og Atelier Oslo.

Bonum Utvikling kjøpte tomt – vil bygge boliger i Nydalen

Bonum Utvikling har sikret seg Gunnar Schjelderups vei 9 og vil bygge boliger på tomten.

Publisert Sist oppdatert

Bonum Utvikling vil utvikle eiendommen Gunnar Schjelderups vei 9 i Nydalen. Arbeidet med regulering av tomten skal nå igangsettes. Det er opprettet dialog med kommunen med sikte på å lage en helhetlig detaljregulering for eiendommene syd for Ring 3.

– Vi gleder oss til å starte reguleringsprosessen på denne spennende eiendommen med en meget god beliggenhet sentralt i Nydalen. Vi ønsker å utvikle et prosjekt som skiller seg ut og bidrar positivt til området, sier Richard Zagar, prosjektdirektør i Bonum Prosjekt. Bonum Prosjekt blir ansvarlig for prosjektledelsen og utviklingen av eiendommen.

Gunnar Schjelderups vei 9 har en sentral beliggenhet mellom Storo og Nydalen t-banestasjon og planlegges utviklet til et boligprosjekt av Bonum Utvikling.

Attraktivt område

– Vi er stolte over å ha kommet i mål med denne transaksjonen og sikret oss en meget sentral og spennende tomt med stort utviklingspotensial. Nydalen er stadig i utvikling og blir bare mer og mer attraktivt, sier Kjell Kristian Olstad, investeringsdirektør i Bonum Utvikling.

Eiendommen har en størrelse på 3.868 kvadratmeter og ligger innenfor utviklingsområde i kommuneplanen. Dagens bebyggelse på 3.700 kvadratmeter BTA består av et fire etasjers kontorbygg med en verkstedfløy ut mot Gunnar Schjelderups vei.

Powered by Labrador CMS