Arve Regland gjør endringer i konsernledelsen i Entra.

Entra endrer konsernledelsen

Entra har ansatt ny leder for digitalisering og forretningsutvikling og gjort andre endringer i konsernledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver selskapet i en pressemelding tirsdag. Åse Lunde er ansatt som direktør for digitalisering og forretningsutvikling, et område som Sonja Horn har ledet etter å ha vært regiondirektør i flere år. Lunde har tidligere jobbet i Nordea og Nordnet Bank, og har ifølge selskapet bred erfaring med digital forretningsutvikling. Hun har en Bachelor i Marketing and Management og en Executive Master of Management innen innovasjon, merkevarebygging og digital kommunikasjonsledelse.

Sonja Horn går nå inn som leder for drifts- og forvaltningen i Entra. Selskapet går fra en regionstruktur med to ansvarlige direktører til å samle virksomheten under Horns ledelse.

Samtidig har Per Ola Ulseth blitt ansatt som ny direktør for prosjektutvikling. Han kommer fra stillingen som direktør prosjekt i Rambøll og begynner i høsten 2018. Ulseth er utdannet sivilingeniør og Master i Technology Management. Han har bred kompetanse innen prosjekt- og teknologiledelse og har tidligere erfaring fra blant annet Faveo Prosjektledelse, Skanska og Veidekke.

Ove Ågedal har vært konstituert i stillingen som direktør for prosjektutvikling siden 1. januar 2018 og vil etter eget ønske gå tilbake til stillingen som senior prosjektsjef i Entra når Ulseth tiltrer.

Entras konsernledelse: Arve Regland, administrerende direktør Anders Olstad, finansdirektør Sonja Horn, direktør eiendomsforvaltning Anders Solaas, direktør utleie og eiendomsutvikling Åse Lunde, direktør digitalisering og forretningsutvikling Per Ola Ulseth, direktør prosjektutvikling fra høsten 2018. Ove Ågedal er konstituert i stillingen fram til Ulseth tiltrer.

Powered by Labrador CMS