Thomas Weeden, country manager i International Workplace Group (IWG), tror på økt vekst også I 2018.

Ambisiøse vekstplaner i Norge

International Workplace Group, eieren av kontorløsningene Regus og Spaces, har ambisiøse vekstplaner i det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

De fortalte nylig naringseiendom.no at de åpner sitt femtende Regus-kontoret i Posthuset, i Oslo. I 2017 hadde selskapet en omsetningsvekst på 50 prosent, en utvikling som Weeden spår vil fortsette i 2018. Målet er mer enn 150 nye sentere.

– Vi kommer til å åpne kontorer i enda flere norske byer og tettsteder. Ved å bygge et nasjonalt nettverk av serviced offices styrker vi bedriftenes konkurransekraft gjennom å gi dem fleksible kontrakter som raskt kan endres i tråd med nye behov. Bedrifter som har kontor i flere byer slipper å forholde seg til ulike aktører, og medarbeidere har tilgang på kontorer over hele landet – og også i andre land, sier Thomas Weeden, country manager i International Workplace Group (IWG)

Arealmessig satser IWG Norge på en tripling av antall kvadratmeter på to år. De hadde 15.000 kvadratmeter i Norge i 2016, 30.000 kvadratmeter i 2017, og de forventer 45.000 kvadratmeter i 2018.

Spår økt vekst

Regus er verdens største leverandør av kontorløsninger, og et av datterselskapene til IWG. De har bygget et nettverk av fleksible kontorløsninger for bedrifter over hele verden; en global infrastruktur som er skreddersydd fremtidens bedrifter.

– De siste årene har vi sett en endring i hvordan folk jobber. Teknologi og digitalisering åpner nye dører og gjør tradisjonelle kontorer overflødig. Nå ser vi at markedet begynner å reagere på kundenes ønsker. Tall fra Akershus Eiendom viser at andelen fleksible kontrakter har økt betraktelig de siste årene, og vi spår en økende vekst også i årene som kommer. I tillegg ser vi at en del større bedrifter inngår kontrakter av kortere varighet enn tidligere, sier Weeden.

IWGs nettverk av arbeidsplasser gjør at bedrifter kan operere hvor som helst i verden, uten behov for oppstartskostnader eller kapitalinvesteringer.

– Det gir våre kunder umiddelbare kostnadsfordeler og muligheten til å outsource hele kontordriften slik at de kan ha fokus på sin kjernevirksomhet. IWG kobler sammen 2,5 millioner likesinnede fagfolk, noe som resulterer i et globalt fellesskap og et sted der man kjenner seg hjemme, avslutter han

 

Powered by Labrador CMS