Max Barclay får utvidet ansvar i Newsec-konsernet.

Blir Norden-direktør i Newsec

Max Barclay har tatt over ansvaret for hele Newsecs rådgivningsvirksomhet i Norden.

Publisert Sist oppdatert

Barclay, som er adm. direktør i Newsecs svenske virksomhet, får nå ifølge Estate Medua Danmark økt ansvar når han tar over ansvaret for selskapets rådgivning i hele Norden.

– Vi har delt opp vår virksomhet i to deler. Property Asset Management (PAM) på den ene siden og Advisory på den andre. Björn Lindeborg er nordisk sjef for PAM mens jeg blir nordisk rådgivningssjef fra første april, sier Barclay i et intervju med Fastighetsnytt.

Endringen bidrar til at Newsec får samme overordnede struktur som man har i de forskjellige landene og det er et ledd i dette arbeidet at selskapet har etablert seg i all de nordiske landene og i Baltikum.

– Vi står overfor spennende markedsendringer med stigende internasjonalisering og digitalisering. I den sammenheng har Newsec en unik mulighet for å arbeide med kunder som krever lokal tilstedeværelse og grenseoverskridende nettverk. Jeg gleder meg til å ytterligere skjerpe vårt tilbud med mine nordiske kolleger og utfordre oppfattelsen av hva rådgivning i eiendomsmarkedet kan være, sier Max Barclay ifølge Estate Media Danmark.

Powered by Labrador CMS