Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

Selmer-advokater tar tre av ni plasser i Legal 500s kategori «ledende individuelle advokater» innenfor eiendom.

Ny advokatkåring fra Legal 500

Den seneste Legal 500-kåringen er klar.

Dag-Jørgen Saltnes

fredag 13. april 2018 4:00 (Oppdatert 13. april 2018 11:16)FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Artikkelen er oppdatert med resultater fra entrepriserett og kommentarer fra BA-HR.

Hvert år offentliggjør Legal 500 sin kåring over de beste eiendomsadvokatene. Kåringen er delt opp i fem «divisjoner», med advokatfirmaer som trekkes frem, samt en gruppe med ledende individuelle advokater.

I kategorien ledende individuelle advokater innenfor eiendom har bare ni advokater fått plass. Selmer-advokater stakk av med tre av plassene (Line Ravlo-Losvik, Andreas Rørvik og Mikkel Vislie) i kategorien.

Atle Carlsen, administrerende direktør i Advokatfirmaet Selmer, gleder seg stort over plasseringene, og sier at han synes det er flott å se at eiendomsteamet oppnår anerkjennelse for det arbeidet som daglig utføres av et stor team. Legal 500 trekker også frem andre Selmer-advokater som dyktige.

– Dette er en teaminnsats og det er ekstra gledelig at både Even Berg, Sverre Nordlie, Mads Fuglesang og Svein Sulland også nevnes i beskrivelsene i Legal500 for henholdsvis fast eiendom og entreprise i tillegg til Andreas Rørvik, Mikkel Vislie og Line Ravlo-Losvik.

Også BA-HR scorer i kategorien individuelle advokater, med Stig Bech og Anne Sofie Bjørkholt med i det gode selskap.

– Det finnes ingen trylleformel for å nå høyt på disse rangeringene. Det er egentlig bare en ting vi oppfatter at har veldokumentert effekt: Hardt og godt lagarbeid over tid. I BAHR er grunnfilosofien at laget er viktigere enn enkeltspillere, og dette fokuset gir langvarig og bærekraftig kvalitet. Vi legger stor vekt på opplæring av våre yngre ansatte, slik at klientene skal oppleve at vi har høy kvalitet i alle ledd, sier partner Stig Bech i BA-HR.

De øvrige advokatene som er regnet som de ni ledende, er Christopher Borch fra Thommessen, Hans Henrik Kværne fra Arntzen de Besche, Tom Rune Lian fra Wiersholm og Geir Sand fra Schjødt.

Legal 500 har også en kategori med «neste generasjon advokater». I den kategorien er det bare tre navn, hvorav to fra Wikborg Rein. Det er Ingrid Høstmælingen og Lars Ulleberg Jensen som regnes som to av advokatene vi vil se mer av i fremtiden. Camilla Kristiansen Lunne fra Schjødt er også en av «neste generasjons advokater».

Når det gjelder rangeringen av advokatfirmaene har Legal 500 funnet plass til seks advokatfirmaer i første divisjon. I urangert rekkefølge er det Arntzen de Besche, BA-HR, Haavind, Schjødt, Selmer og Thommessen.

I gruppe to er CLP, DLA Piper, Føyen Torkildsen, Wiersholm og Wikborg Rein.

I gruppe tre finner vi Deloitte, Grette, Hjort og SANDS, mens KPMG Law, Kluge, Ro Sommernes og Simonsen Vogt Wiig er i gruppe fire.

I den femte gruppen er Brækhus Dege og Ræder.

Legal 500 har også kåringen innenfor entreprise. I kategorien ledende individuelle advokater i entreprise trekkes Jan Einar Barbo og Sam Harris fra BA-HR frem.

– Innenfor entreprise er Sam E. Harris og Jan Einar Barbo rangert som tier 1 og «leading individuals» innenfor entreprise både hos Chambers og Legal 500. De omtales som henholdsvis «absolutely brilliant» og «an amazing litigator», så det spares ikke på den rosende omtalen. Det hjelper jo veldig å ha slike enere på laget, sier Stig Bech.

I entreprise er også Nils-Henrik Pettersson og Petter Vagle fra Advokatfirmaet Glittertind trukket frem som ledende individuelle advokater. Arne Engesæth dea DLA Piper, Johnny Johansen fra Haavind og Espen Nyland fra Kluge trekkes også frem som ledende individuelle advokater.

Øystein Myre Bremset fra BA-HR og Asbjørn Lyséll Dølvik fra Advokatfirmaet Glittertind regnes som neste generasjon entrepriseadvokater.

BA-HR, DLA Piper, Advokatfirmaet Glittertind, Haavind, Kluge og Wiersholom får plass i første divisjon innenfor entrepriserett. I gruppe to er Føyen Torkildsen, Grette, Schjødt, Selmer, Thommessen og Wikborg Rein, mens Hjort, SANDS og Simonsen Vogt Wiig er i den tredje gruppen i kåringen over de beste eiendomsadvokatene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

Varsler massiv butikkdød

Nyheter / fredag 21. september 2018

– Rentehoppet får liten betydning

Nyheter / fredag 21. september 2018

Varsler erstatningskrav på 150-500 millioner (+)

Pluss / fredag 21. september 2018

Oslo Finans-syndikat med eiendomskjøp

Nyheter / fredag 21. september 2018

Lanserer VIP-løsning for boligkjøpere

Nyheter / fredag 21. september 2018

Vil ha 50 millioner for kombibygg (+)

Pluss / fredag 21. september 2018

Mest leste nyheter Estate Norge
Ofrer gullkalven for de neste 150 åreneOfrer gullkalven for de neste 150 årene 19. september 2018
Varsler massiv butikkdødVarsler massiv butikkdød 21. september 2018
Krevde 80 millioner kroner for tomteareal. Fikk 1,2 millionerKrevde 80 millioner kroner for tomteareal. Fikk 1,2 millioner 18. september 2018

Siste nytt fra Estate Vest-Norge

Skal rives og erstattes med tvillingtårn

Nyheter / fredag 21. september 2018

Fylkesutvalet går inn for å rive fylkeshuset og bygge to heilt nye tårn på tomten. Prislappen er på 941 millioner kroner.

«Verdens beste» bygg har fått ny eier

Nyheter / torsdag 20. september 2018

I 2003 ble bygget kåret til det beste bygget i verden. Nå har Telenor Eiendom solgt Telenorbygget i Birkelandsskiftet.

Skal renoveres for over en halv milliard kroner

Nyheter / onsdag 19. september 2018

Statsbygg har fått klarsignal av regjeringen til å rehabilitere Norges Handelshøyskole for over en halv milliard kroner.

Siste nytt fra Naringseiendom.no

Amfi Kanebogen nominert til Årets Kjøpesenter 2018

Nyheter / torsdag 20. september 2018

Olav Thon Gruppens kjøpesenter i Harstad er nominert til Årets Kjøpesenter-prisen av Nordic Council of Shopping Centers.

Dette bygget produserer og lagrer energi

Nyheter / onsdag 19. september 2018

REMA 1000s nye distribunal i Sandnes har en helhetlig energiløsning som gjør at bygget delvis er selvforsynt med elektrisitet.

New Norwegian Design

Nyheter / tirsdag 18. september 2018

THE THIEF og Noord har gått sammen om å presentere utstillingen «New Norwegian Design».