Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

Selmer-advokater tar tre av ni plasser i Legal 500s kategori «ledende individuelle advokater» innenfor eiendom.

Ny advokatkåring fra Legal 500

Den seneste Legal 500-kåringen er klar.

Dag-Jørgen Saltnes

fredag 13. april 2018 4:00 (Oppdatert 13. april 2018 11:16)FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Artikkelen er oppdatert med resultater fra entrepriserett og kommentarer fra BA-HR.

Hvert år offentliggjør Legal 500 sin kåring over de beste eiendomsadvokatene. Kåringen er delt opp i fem «divisjoner», med advokatfirmaer som trekkes frem, samt en gruppe med ledende individuelle advokater.

I kategorien ledende individuelle advokater innenfor eiendom har bare ni advokater fått plass. Selmer-advokater stakk av med tre av plassene (Line Ravlo-Losvik, Andreas Rørvik og Mikkel Vislie) i kategorien.

Atle Carlsen, administrerende direktør i Advokatfirmaet Selmer, gleder seg stort over plasseringene, og sier at han synes det er flott å se at eiendomsteamet oppnår anerkjennelse for det arbeidet som daglig utføres av et stor team. Legal 500 trekker også frem andre Selmer-advokater som dyktige.

– Dette er en teaminnsats og det er ekstra gledelig at både Even Berg, Sverre Nordlie, Mads Fuglesang og Svein Sulland også nevnes i beskrivelsene i Legal500 for henholdsvis fast eiendom og entreprise i tillegg til Andreas Rørvik, Mikkel Vislie og Line Ravlo-Losvik.

Også BA-HR scorer i kategorien individuelle advokater, med Stig Bech og Anne Sofie Bjørkholt med i det gode selskap.

– Det finnes ingen trylleformel for å nå høyt på disse rangeringene. Det er egentlig bare en ting vi oppfatter at har veldokumentert effekt: Hardt og godt lagarbeid over tid. I BAHR er grunnfilosofien at laget er viktigere enn enkeltspillere, og dette fokuset gir langvarig og bærekraftig kvalitet. Vi legger stor vekt på opplæring av våre yngre ansatte, slik at klientene skal oppleve at vi har høy kvalitet i alle ledd, sier partner Stig Bech i BA-HR.

De øvrige advokatene som er regnet som de ni ledende, er Christopher Borch fra Thommessen, Hans Henrik Kværne fra Arntzen de Besche, Tom Rune Lian fra Wiersholm og Geir Sand fra Schjødt.

Legal 500 har også en kategori med «neste generasjon advokater». I den kategorien er det bare tre navn, hvorav to fra Wikborg Rein. Det er Ingrid Høstmælingen og Lars Ulleberg Jensen som regnes som to av advokatene vi vil se mer av i fremtiden. Camilla Kristiansen Lunne fra Schjødt er også en av «neste generasjons advokater».

Når det gjelder rangeringen av advokatfirmaene har Legal 500 funnet plass til seks advokatfirmaer i første divisjon. I urangert rekkefølge er det Arntzen de Besche, BA-HR, Haavind, Schjødt, Selmer og Thommessen.

I gruppe to er CLP, DLA Piper, Føyen Torkildsen, Wiersholm og Wikborg Rein.

I gruppe tre finner vi Deloitte, Grette, Hjort og SANDS, mens KPMG Law, Kluge, Ro Sommernes og Simonsen Vogt Wiig er i gruppe fire.

I den femte gruppen er Brækhus Dege og Ræder.

Legal 500 har også kåringen innenfor entreprise. I kategorien ledende individuelle advokater i entreprise trekkes Jan Einar Barbo og Sam Harris fra BA-HR frem.

– Innenfor entreprise er Sam E. Harris og Jan Einar Barbo rangert som tier 1 og «leading individuals» innenfor entreprise både hos Chambers og Legal 500. De omtales som henholdsvis «absolutely brilliant» og «an amazing litigator», så det spares ikke på den rosende omtalen. Det hjelper jo veldig å ha slike enere på laget, sier Stig Bech.

I entreprise er også Nils-Henrik Pettersson og Petter Vagle fra Advokatfirmaet Glittertind trukket frem som ledende individuelle advokater. Arne Engesæth dea DLA Piper, Johnny Johansen fra Haavind og Espen Nyland fra Kluge trekkes også frem som ledende individuelle advokater.

Øystein Myre Bremset fra BA-HR og Asbjørn Lyséll Dølvik fra Advokatfirmaet Glittertind regnes som neste generasjon entrepriseadvokater.

BA-HR, DLA Piper, Advokatfirmaet Glittertind, Haavind, Kluge og Wiersholom får plass i første divisjon innenfor entrepriserett. I gruppe to er Føyen Torkildsen, Grette, Schjødt, Selmer, Thommessen og Wikborg Rein, mens Hjort, SANDS og Simonsen Vogt Wiig er i den tredje gruppen i kåringen over de beste eiendomsadvokatene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

Kamp om handelssjokket

Aktuelt / mandag 10. desember 2018

Skal kjøpe eiendom for milliarder (+)

Transaksjoner, Pluss / mandag 10. desember 2018

OPF solgte til Malling-fond

Transaksjoner / mandag 10. desember 2018

Vil bygge boliger på Rema 1000-tak på vestkanten (+)

Utvikling bolig, Pluss / mandag 10. desember 2018

Ny regulering av kortidsutleie og ervervsbegrensing for boliger

Juss / mandag 10. desember 2018

Ukens Tips: Fremleieavtaler

Juss / mandag 10. desember 2018

Siste nytt fra Estate Vest-Norge

Skal oppføre bygg på 8.000 kvm

Nyheter / fredag 7. desember 2018

Buebygget til Bara Eiendom skal danne det nordvestlige hjørnet i den store planen for Kronstadparken.

Utvider Midtunbygget med 3.500 kvm

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Etterspørselen etter lager med 25 meter takhøyde er liten, derfor vil Bergens Næringsbygg AS gjøre om høylageret i Midtunbygget til 3 etasjer.

Her kan det komme 30 rekkehus

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Kronheim Invest AS ønsker å bygge rekkehus nord på Sandsli.

Siste nytt fra Naringseiendom.no

Få nye storprosjekter i CBD

Nyheter / torsdag 6. desember 2018

Med unntak av gigantprosjektet VIA i Vika, er det ikke mange virkelig store utviklingsprosjekter i Oslos CBD-område.

Kontoret – den nye moteindustrien

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Er arbeidsplassen på vei til å bli som moteindustrien, med stadig flere trender og mottrender?

Bergans valgte seg Asker

Nyheter / tirsdag 4. desember 2018

Om et halv år starter totalrenoveringen av det 5600 kvadratmeter store kontorbygget i Hagaløkkveien i Asker. Bygget skal bli Bergans’ nye hovedkontor.