Anja Kathrin Fjørtoft blir rådgiver hos NCM Development.

Fra Ragde til NCM Development

NCM Development har ansatt Anja Kathrin Fjørtoft som seniorrådgiver og partner.

Publisert

Fjørtoft kommer fra stillingen som eiendomsforvalter i Ragde Eiendom. Hun har tidligere jobbet i Malling & Co Forvaltning. I NCM Development skal Anja Kathrin Fjørtoft ha ansvaret for en kundeportefølje i en retailbransje som står overfor store utfordringer.

– NCM Development er nå inne i en offensiv periode gjennom nyansettelser og spennende oppdrag i en retailhverdag i endring. Anja har god kjennskap til markedet og utviklingsprosjekter vi jobber med og vil bli en viktig nøkkelspiller i vekstplanene og utviklingen av NCM Development. Vi gleder oss over å få henne ombord, sier Pål Martin Fosdal, daglig leder i NCM Development.

– Det kjennes godt å bli en del av NCM Development teamet. Da jeg søkte og fikk tilbud på jobben kunne jeg ikke si nei til en så spennende rolle. Jeg starter i selskapet med en god dose ydmykhet og er ekstremt motivert for å gjøre en best mulig jobb, sier Fjørtoft.

Hun gleder seg til å jobbe mer fokusert inn mot eiendomsutvikling.

– Det er et område som interesserer meg både personlig og faglig. NCM Development er et solid rådgivningsselskap med god track record. Selskapet har ambisjoner om å vokse og har engasjerte eiere/partnere, noe som passer meg godt, sier Anja K. Fjørtoft.

Powered by Labrador CMS