Heilo Eiendom, her representert ved Christian Bruun-Kallum, Trond Sejersted Bødtker og Sverre Smedberg, ser etter erstattere for Sverre Smedberg.

Næringsmegler på partnerjakt

Heilo er på jakt etter en ny partner etter at Sverre Smedberg nå vil trappe ned og gå ut av partnerskapet.

Publisert

Det er 24 år etter etableringen av eiendomsrådgiveren Heilo Eiendom at Sverre Smedberg nå har bestemt seg for å trappe ned. Han trer ut av partnerskapet denne våren, og vil i stedet bruke mer tid på egne prosjekter. Samtidig vil han være knyttet til Heilo på prosjektbasis.

– Jeg syntes tiden var moden for å trappe ned på aktivitetsnivået og har blinket ut noen private prosjekter jeg gjerne vil bruke tid på. Selv om beslutningen er godt fundert, så er det, etter snart 25 år i Heilo, selvfølgelig med et visst vemod jeg har fattet den. Imidlertid åpner det spennende perspektiver for de neste årene og jeg gleder meg til å ta fatt på en ny fase i livet, sier Sverre Smedberg.

– Vi synes jo det er synd at Sverre nå trapper ned, men har stor forståelse for beslutningen og er stolte over hva vi sammen har bygget opp, uttaler Leif-Erik Halleen.

– Når det er sagt så gleder vi oss til at Sverre fortsatt vil jobbe med oss på enkeltprosjekter, slik at vi fortsatt kan ha gleden av å arbeide sammen med ham og dra nytte av kontaktnettet og kompetansen hans, sier Trond Sejersted Bødtker.

Nå vil transaksjonsmegleren Heilo, som ble etablert i 1994 av Sverre Smedberg, Leif-Erik Halleen og Trond Sejersted Bødtker, hente inn potensielle partnere til virksomheten.

– Når Sverre nå velger å trappe ned, så starter jakten på en til to personer til å erstatte ham, samt dekke opp for økende aktivitetsnivå i selskapet. Vi er på jakt etter selvgående partneremner med et allerede opparbeidet kontaktnett i bransjen. Vi er sikre på at vi vil finne kompetente mennesker med de rette holdninger som gjerne vil arbeide hos en annerledes og fokusert transaksjonsmegler, uttaler Marius Wolf Meedom.

Heilo har i flere år vært markedsleder på hotelltransaksjoner, og er også blant de ledende på transaksjoner innenfor handelssegmentet. Nå satses det også på utviklingsprosjekter og kontoreiendommer.

Powered by Labrador CMS