EIENDOM I BLODET: Martin Valentin Traaseth blir en del av Carlyles europeiske team innen eiendomsinvesteringer, som også omfatter Norden.

Traaseth til Carlyle Group

Martin Valentin Traaseth går fra den ene superjobben til den andre i London.

Publisert

Det er ingen tvil om at Martin Valentin Traaseth har eiendom i blodet. Hans far, Edd Martin Traaseth, har nettopp sluttet som konsernsjef i Eiendomsspar etter nesten 31 år i selskapet. Martin Valentin Traaseth har på sin side bygget seg en karriere i utlandet.

Traaseth ble nylig ansatt i The Carlyle Group, hvor han er en del av deres europeiske team innen eiendomsinvesteringer, som også omhandler Norden. Han jobber ut fra gruppens London-kontor.

The Carlyle Group ble grunnlagt i Washington DC i 1987, og har sidene vokst til å bli ett av verdens største investeringsselskaper med over 1.600 ansatte fordelt på 31 kontorer i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Midtøsten, Afrika, Asia og Australia. Gruppen har en forvaltningskapital på ca. 195 milliarder dollar.

Etter studiene begynte Traaseth som analytiker i Madison International Realty i New York. 3 år senere, i 2016, ble han en del av investerings-teamet til Madison i London.

Han har mastergrad – Master of Science, Real Estate (Finance and Investments) – fra New York University i 2014. Som en del av utdannelsen har han også studert ved Regent´s University London – Global Management, Global Financial Management.

Traaseth var en av foredragsholderne under fjorårets utgave av «Et ungt blikk på morgendagens eiendomsbransje». Årets konferanse løper av stabelen på Sentralen i Oslo i dag.

 

Powered by Labrador CMS