BLIR PARTNERE: Olav Stangeland i Stangeland Gruppen (t.v.) og Ståle Kyllingstad blir partnere etter at Stangeland har kjøpt seg inn i fire eiendommer som tidligere var eid av Kyllingstad. (Foto: Stangeland Gruppen)

Stangeland kjøper fire eiendommer

Stangeland Gruppen har handlet stort på hjemmebane. Selskapet har kjøpt fire eiendommer for tilsammen 350 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Vi liker å gjøre langsiktige investeringer i egen kommune, og har allerede eierinteresser i andre næringsbygg i Ljosheimveien hvor tre av eiendommene ligger. I tillegg gleder vi oss til å samarbeide med Ståle Kyllingstad og har troen på det han gjør, sier Olav Stangeland i Stangeland Gruppen.

Kjøpet omhandler fire eiendommer, Ljosheimveien 12, 14, 16 på Sola og Bygg 53, Basen i Tananger. Alle eiendommene var eid IKM Eiendom, et selskap eid av gründer og industrimannen Ståle Kyllingstad. Eiendommene har en samlet verdi på over 350 millioner kroner og de eies nå 66 prosent av Stangeland-familien og 34 prosent av IKM Eiendom (Kyllingstad).

Samlet er de fire eiendommene på til sammen 16.000 kvadratmeter. De leies ut IKM-konsernet med lange leiekontrakter på 15 år.

Powered by Labrador CMS