Christoffer Hals er ny leder av Business Management-avdelingen i Tress Asset Management.

Tress Asset Management ansetter

Tress Asset Management har ansatt Christoffer Hals som leder av Business Management-avdelingen i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

– Det er viktig å ha kontroll på tallene! Jeg er derfor glad for å ha fått Hals på laget, sier daglig leder Jarle Villumstad i Tress Asset Management.

Christoffer Hals er statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Han har jobbet i KPMG som revisor i 5 år. I tiden i KPMG har han revidert både eiendomsselskaper og børsnoterte selskaper.

– Jeg ser frem til å jobbe som Business Manager i et mindre selskap med gründerånd og skaperkraft. Det er mange spennende prosjekter i selskapet. Mitt bidrag vil være innenfor regnskap og analyse slik at eierne får et best mulig beslutningsgrunnlag på sine investeringer, sier Hals.

Tress Asset Management er et eiendomsselskap som forvalter og utvikler eiendom. Selskapets forvaltnings- og utviklingsportefølje er i vekst og det er derfor behov for å øke kapasiteten.

– Jeg fokuserte denne gangen på spisskompetanse innenfor regnskap og analyse. Eiendom har spesielle regler på flere områder, blant annet merverdiavgift. Nå får vi spisskompetansen internt. Det blir bra, sier Villumstad.

Han legger til at det er plass til flere motiverte og ambisiøse eiendomsforvaltere på laget.

Powered by Labrador CMS