Adm. dir. Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom har stor tro på Ski sentrum.

Stor-Oslo Eiendom med storsatsing i Ski

Stor-Oslo Eiendom har kjøpt fem eiendommer i Ski sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommene ligger sentralt i sentrum på østsiden av jernbanelinjen og Ski storsenter, bare 200 meters gangavstand fra togstasjonen. De fem eiendommene, som har adressene Jernbaneveien 12, Jernbaneveien 14, Sentrumsveien 10 og Sanderveien 2 og 4, har et samlet areal på 11 mål. De inneholder kontorbygg, vaskeri, hagesenter og en bensinstasjon. Stor-Oslo Eiendom planlegger boligutvikling på tomtene.

– Det at Stor-Oslo Eiendom nå etablerer seg i Ski er helt i tråd med vår investeringsstrategi. Vi utvikler eiendom i sentrale og attraktive områder i Stor-Oslo regionen. Når den nye Follobanen står ferdig i 2021 vil Ski-byen være et moderne kollektiv-knutepunkt med et fornyet sentrumsområde. Reisetiden til Oslo vil halveres til kun 11 minutter. Utviklingsprosjektet i Ski er en viktig del av Stor-Oslo Eiendoms satsning på bærekraftig byutvikling med fokus på satsning i de store kollektivknutepunktene, sier adm. dir. Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom.

Selger av eiendommene Sanderveien 2 (KoKriSi Holding) og Sanderveien 4 (Ski Elektriske) har ifølge Stor-Oslo Eiendom en sterk lokal forankring i Ski og vil bli med som medeiere i det nye prosjektet. Eiendommene er en del av kommunedelplanen for Ski sentrum vedtatt i mai 2016, og er avsatt til «sentrumsformål», herunder bolig- og næringsformål. Eiendommene er satt av til høy utnyttelse av kombinasjonen av bolig- og næringsbygg.

– Samtidig er dette et spennende prosjekt som passer vår utviklingskompetanse godt. Våre grunnundersøkelser i kvartalet har avslørt at denne delen av Ski sentrum har meget krevende grunnforhold, med kombinasjonen kvikkleire og nærmere 100 meter til fjell. Denne utfordringen tar vi, og vi gleder oss til å bidra til utviklingen av «nye» Ski sentrum, sier Grimstad.

Powered by Labrador CMS