Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

Adm. dir. Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom har stor tro på Ski sentrum.

Stor-Oslo Eiendom med storsatsing i Ski

Stor-Oslo Eiendom har kjøpt fem eiendommer i Ski sentrum.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 12. mars 2018 16:38 (Oppdatert 13. mars 2018 1:59)

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendommene ligger sentralt i sentrum på østsiden av jernbanelinjen og Ski storsenter, bare 200 meters gangavstand fra togstasjonen. De fem eiendommene, som har adressene Jernbaneveien 12, Jernbaneveien 14, Sentrumsveien 10 og Sanderveien 2 og 4, har et samlet areal på 11 mål. De inneholder kontorbygg, vaskeri, hagesenter og en bensinstasjon. Stor-Oslo Eiendom planlegger boligutvikling på tomtene.

– Det at Stor-Oslo Eiendom nå etablerer seg i Ski er helt i tråd med vår investeringsstrategi. Vi utvikler eiendom i sentrale og attraktive områder i Stor-Oslo regionen. Når den nye Follobanen står ferdig i 2021 vil Ski-byen være et moderne kollektiv-knutepunkt med et fornyet sentrumsområde. Reisetiden til Oslo vil halveres til kun 11 minutter. Utviklingsprosjektet i Ski er en viktig del av Stor-Oslo Eiendoms satsning på bærekraftig byutvikling med fokus på satsning i de store kollektivknutepunktene, sier adm. dir. Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom.

Selger av eiendommene Sanderveien 2 (KoKriSi Holding) og Sanderveien 4 (Ski Elektriske) har ifølge Stor-Oslo Eiendom en sterk lokal forankring i Ski og vil bli med som medeiere i det nye prosjektet. Eiendommene er en del av kommunedelplanen for Ski sentrum vedtatt i mai 2016, og er avsatt til «sentrumsformål», herunder bolig- og næringsformål. Eiendommene er satt av til høy utnyttelse av kombinasjonen av bolig- og næringsbygg.

– Samtidig er dette et spennende prosjekt som passer vår utviklingskompetanse godt. Våre grunnundersøkelser i kvartalet har avslørt at denne delen av Ski sentrum har meget krevende grunnforhold, med kombinasjonen kvikkleire og nærmere 100 meter til fjell. Denne utfordringen tar vi, og vi gleder oss til å bidra til utviklingen av «nye» Ski sentrum, sier Grimstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

Bergen er landets nest mest attraktive by

Nyheter / torsdag 22. mars 2018

Traaseth til Carlyle Group

Nyheter / torsdag 22. mars 2018

Vålerenga-sponsor vokser i høyden

Nyheter / torsdag 22. mars 2018

Her vil Veidekke bygge over 200 boliger (+)

Pluss / torsdag 22. mars 2018

Derfor bør du investere her

Nyheter / torsdag 22. mars 2018

– Utlendingene har gjort et kvantesprang

Nyheter / onsdag 21. mars 2018

Siste nytt fra Naringseiendom.no

– Husk den menneskelige faktoren

Nyheter / torsdag 22. mars 2018

Teori og praksis er to forskjellige ting. Fri flyt av mennesker, ideer og inspirasjon er målet med aktivitetsbaserte arbeidsplasser. Prinsippet om total fleksibilitet virker forlokkende på tegnebrettet. I hverdagen er det mer komplisert.

– Vi jobber for å være en attraktiv arbeidsplass

Nyheter / onsdag 21. mars 2018

BDO er kåret til en av Norges beste arbeidsgivere i Great Place to Work (GPTW).

Pop-up på Tjuvholmen

Nyheter / tirsdag 20. mars 2018

Selvaag Eiendom har inngått et samarbeid med Det Internasjonale Barnekunstmuseet, de skal ha et pop-up galleri på Tjuvholmen.

Norges største kinosenter åpner på Storo

Nyheter / mandag 19. mars 2018

Norges største kinosenter, med ny IMAX-kino og Norges største lerret, åpner 22. mars på Storo i Oslo.

Nå kan du bli naboen til Microsoft

Nyheter / fredag 16. mars 2018

Våren 2019 står det nye kontorbygget Eufemia ferdig i Bjørvika. Microsoft og PWC er to av selskapene som flytter inn. Kun ett lokale på 1630 m² er ledig.

Under samme tak

Nyheter / onsdag 14. mars 2018

På Bryn har fire fotografer slått seg sammen i et studio. Resultatet er et showroom og en inspirasjonsreise gjennom kvalitet, design og mat.