Nyheter

Stor-Oslo Eiendom ansetter

Stor-Oslo Eiendom har hentet inn tre nye medarbeidere.

Mathis Grimstad og sine nye kolleger. F.v.: Ingvild Hovstein Aardal, Nils Aspell, Mathis Grimstad og Kristoffer Sandstad Hansen. (Foto: GundersenogMeg)
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi ser frem til å se de aksjon og er glade for å ønske dem velkommen til Team Stor-Oslo Eiendom, sier adm. dir. Mathis Grimstad.

Han har hentet inn Ingvild Hovstein Aardal (29 år fra Steinkjer), Kristoffer Sandstad Hansen (31 år fra Stabekk) og Nils Aspeli (31 år fra Oslo) til selskapet.

Ingvild Hovstein Aardal har arbeidet i Hjellnes Consult i nesten fem år, hvor hun i hovedsak har arbeidet med prosjekt- og prosjekteringsledelse. Hun er utdannet sivilingeniør industriell økonomi, med spesialisering innenfor bygg fra Universitetet i Ås. Hun begynte i stillingen som prosjektleder den 12. februar.

Kristoffer Sandstad Hansen er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har i tillegg utdanning fra forsvaret. Han kommer fra anleggsbransjen og rollen som prosjektleder i flere år i Steen & Lund. Han skal jobbe som prosjektleder i selskapet.

Nils Aspell er siviløkonom fra NHH i Bergen og har spesialisering innen finans. Han kommer fra stillingen som investeringsansvarlig i Steen & Strøm AS, hvor han har jobbet med eiendomstransaksjoner, prosjektinvesteringer, samt bank -og obligasjonsfinansiering de siste fire årene. Han har i tillegg erfaring fra Deloitte Financial Advisory og Danske Bank Markets. Nils skal styrke investeringsteamet i Stor-Oslo Eiendom og har første arbeidsdag 26. februar.

– Stor-Oslo Eiendom kan se tilbake på et begivenhetsrikt 2017. Året hadde rekordhøy aktivitet i nesten alle deler av bedriften, et svært høyt transaksjonsvolum, mange prosjekter i gjennomføringsfase og rekordmange prosjekter i tidlig fase gjør at vi må forsterke disse områdene med nye krefter, sier Mathis Grimstad.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Ringnes’ elleville eiendomsmeny for 2019
Play
Skrur tiden tilbake til 1902
Utvikling
Har passert 100.000 kroner per kvadratmeter (+)
Bolig
Selger portefølje med 38 leiligheter (+)
Transaksjoner
– Vi kan øke inntektene til gårdeiere med 25 prosent
Aktuelt
Se alle pluss saker
Norge best rustet for ny nedtur
Aktuelt
Møller Eiendom ansetter miljøstrateg
Karriere
Blir partner i ProBiz
Karriere
Vil åpne for 5000 nye boliger helt øst i byen
Bolig