KJØPT: Heimstaden Danmark har kjøpt et større boligprosjekt av FB Gruppen. Boligene ligger i selskapets utviklingsområde Gröntorvet i Valby. (Foto: FB Gruppen)

Blir aldri mett – nå har Tollefsen handlet igjen

Ivar Tollefsen har en voldsom appetitt. Gjennom selskapet Heimstaden fortsetter han å kjøpe seg opp i København.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom sitt danskedatterselskap Heimstaden Danmark AS har Ivar Tollefsen kjøpt to prosjekteiendommer på FB Gruppens utviklingsområde Gröntorvet i Valby samt en prosjekteiendom på Vestre Teglgade 10 på Teglholmen.

Eiendommene på Gröntorvet i Valby innbefatter et bygg på 189 leiligheter for studenter pluss et bygg med 195 tradisjonelle leiligheter. På Tegelholmen kjøper selskapet 105 leiligheter. Alle leilighetene skal være ferdige i slutten av 2019.

Samlet er eiendommene på 34.000 kvadratmeter og har en verdi på 1,55 milliarder kroner.

Det er bare noen uker siden forrige gang Tollefsen handlet i Danmark. I midten av januar kjøpte Heimstaden to store boligeiendommer i København. Selger ar pensjonsselskapet AP Pension. De to boligeiendommene, som tilsammen utgjør 275 leiligheter, samt en del parkeringsplasser, er tilsammen på 27.000 kvadratmeter. Begge ble ferdigstilt på tampen av fjoråret. Prisen er på cirka 1,2 milliarder kroner (NOK).

Powered by Labrador CMS