Astri Varmo Andresen går fra 60 Grader Næringsmegling til hotellkonsernet Flying Elephants datterselskap, HUS.

Hotellkonsern henter fra 60 Grader

Astri Varmo Andresen går til Flying Elephants.

Publisert Sist oppdatert

Astri Varmo Andresen tiltrer stillingen som prosjektleder i hotellkonsernet Flying Elephants datterselskap, HUS. Selskapet har flere spennende utviklingsprosjekter på trappene og Varmo Andresen vil lede arbeidet med eiendomsutvikling i inn- og utland. De siste årene har Varmo Andresen jobbet som rådgiver innenfor næringseiendom, og har de siste tre årene vært med på å bygge opp kontorutleievirksomheten i 60 Grader Næringsmegling.

– Flying Elephant er et konsern med stort potensial og er godt rustet for videre utvikling. Jeg kommer inn i konsernet på et spennende tidspunkt; ikke bare skal mange av de 17 egeneide hotellene betydelig renoveres, konsernet har også to byggeklare tomter ved Arlanda og Gardermoen som skal utvikles. I tillegg har jeg kjent Asmund Haare i en årrekke og gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene, sier hun.

Varmo Andresen har en Master i Hospitality Management fra Institûte Management Hotelier Internatinal /ESSEC i Paris og har jobbet mange år med hotellutvikling, i primært Europa. Varmo Andresen begynner i sin nye stilling 1. februar.

– Astri er en meget kompetent person og har stor kunnskap om norsk, skandinavisk og europeisk eiendomsbransje. Vi skal gjennomføre en rekke prosjekter fremover som jeg er sikker på at Astri er rett person til å lede, sier Asmund Haare, eier og styreformann i Flying Elephant.

Powered by Labrador CMS