LEILIGHETER: Petter A. Stordalen har sikret seg nesten 500 leiligheter i Sverige.

Stordalen sikrer seg utleieleiligheter

Petter A. Stordalens har gjennom selskapset Strawberry Living inngått en ti år lang avtale med ALM Equity og Svenska Nyttobostäder om 487 nyproduserte leiligheter i Solna i Sverige.

Publisert Sist oppdatert

I slutten av oktober i fjor ble Petter Stordalens Strawberry Living presentert som ny majoritetseier av Företagsbostäder. Det skriver Hegnar.no. Det svenske selskapet leier ut moderne, møblerte og fullt utstyrte leiligheter til firma og deres ansatte.

Ved overtakelsen hadde selskapet 1400 leiligheter i Stockholm, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Lund og Malmö. Den nye avtalen, som nå presenteres, gjør at man øker til 1926 leiligheter.

– Stockholmsregionen er motoren i Nord-Europa. Det flyter over av innovasjon, selskapene spretter opp og næringslivet kjører på. Skal det kunne fortsette, så krever det løsninger på den boligsituasjonen vi ser i storbyene våre. Vår ambisjon er at Företagsbostäder skal være aktøren som tilbyr løsninger. De 487 nye leilighetene vi nå kan tilføre markedet blir et tilskudd som blir enormt velkomment, sier Petter A. Stordalen, eier av Strawberry Living.

 

Powered by Labrador CMS