Fra venstre: Ola Spangen (daglig leder) og de nye ansatte ved ASAS’ Oslo-kontor Kathinka Magnus, Victor Castilla og Astrid Koksvik.

Arkitektfirma satser tungt

ASAS Arkitekter ansetter fem nye arkitekter, urbanister og interiørarkitekter i første kvartal, og får dermed 19 ansatte.

Publisert

Arkitektfirmaet har hovedkontor på Hamar og filialer i Oslo og på Fosen i Trøndelag. Nå gir selskapet gass med fem nye ansettelser. Tre av de nye ansatte skal jobbe ved Oslo-kontoret, mens to skal jobbe ved Hamar-kontoret.

Bakgrunnen for ansettelsene er økt oppdragsmengde innenfor helse- og planrelaterte prosjektet. ASAS skal også supplere kompetansen innenfor interiør og urbanisme, to viktige satsingsområder for arkitektselskapet.

– Det er vesentlig for oss å opprettholde og ytterligere styrke den høye faglige kompetansen som firmaet gjennom årene har opparbeidet. Jeg ser ansettelsene som et riktig grep i firmautviklingen og vesentlig for å ivareta oppdragene for våre attraktive samarbeidspartnere. Jeg er svært tilfreds med at vi kan supplere vårt allerede gode team med fem «nysigneringer». Med denne prosessen har vi gitt oss selv mulighet til å fortsette utviklingen og bringe firmaets soliditet videre i et mer og mer krevende marked, sier daglig leder Ola Spangen i ASAS Arkitekter.

ASAS har hovedfokus på helsebygg, barnehager, boliger og skoler. Selskapet jobber også med urbane strategier, medvirkningsprosesser og områdeutvikling. I 2016 var selskapets omsetning 17 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS