Vestfjordgaten 4 i Sandvika sentrum er solgt til Oslo Areal.

Milliardkjøp i Sandvika

Oslo Areal kjøper Norconsult-bygget i Sandvika fra Norconsult Holding. Prisen kan være opp mot en milliard kroner.

Publisert Sist oppdatert

Vestfjordgaten 4 i Sandvika sentrum er på ca. 24 000 kvadratmeter inkludert to etasjer med parkering i kjelleren. Samtidig med at Norconsult selger eiendommen, har ingeniørselskapet tegnet en langsiktig leieavtale for bygget. Prisen kan være opp mot 1 milliard kroner.

– Kjøpet bekrefter Oslo Areal sin satsning på kontoreiendommer nær kommunikasjonsknutepunkt i Oslo-området, og vi er veldig fornøyd med å få en så solid og god leietaker som Norconsult i vår portefølje, sier administrerende direktør Mona Ingebrigtsen i Oslo Areal AS.

Norconsult har eid bygget siden det sto ferdig i 1993. Nå går Oslo Areal i gang med en større modernisering og delvis rehabilitering av eiendommen.

– Vi er fornøyde med å få Oslo Areal inn som langsiktige og profesjonelle eiere av bygningen. Norconsult styrker med dette sin konkurransekraft, og får samtidig økt fleksibilitet for langsiktig vekst, sier konserndirektør økonomi Christian Bekkevold Nilsen i Norconsult.

Kontoreiendommen representerer et viktig knutepunkt med beliggenhet sentralt i Sandvika sentrum, opplyser Oslo Areal.

Cushman & Wakefield Realkapital har vært selgers rådgiver, mens advokatfirmaet BAHR og advokatfirmaet Schjødt har vært juridiske rådgivere for henholdsvis selger og kjøper.

Powered by Labrador CMS