Hans Petter Krohnstad satser på sentrale eiendommer i Oslo og er på jakt etter nye kjøp.

Tidligere Søylen-partner gir gass

Hans Petter Krohnstad har nylig kjøpt Møllergata 12 i Oslo. Nå styrker han selskapet sitt og ser etter nye caser.

Publisert

Etter å ha solgt seg ut av Søylen Eiendom, har Hans Petter Krohnstad satt fart på sin egen eiendomssatsing. For rundt ett år siden ble HCH Eiendom AS etablert. Nå tok nylig Krohnstad over Møllergata 12 ved Youngstorget i Oslo. Eiendommen er på rundt 5000 kvadratmeter kontorlokaler og servering på gateplan.

– Dette er en spennende eiendom med mye potensial, som vi gleder oss til å ta fatt på, sier Krohnstad.

På rundt ett år har HCH Eiendom rukket å kjøpe fire eiendommer sentralt i Oslo.

– Vi har vært heldige som har fått tak i fire flotte eiendommer på relativt kort tid, i et marked med stor konkurranse. Nå måtte vi ta en strategisk beslutning på om vi skulle fortsette den offensive satsningen, eller roe litt ned. Vi valgte det første, sier Krohnstad.

Han vil nå øke innslaget av prosjekter med større utviklingspotensial. Det største satsingsområdet er på eiendom sentralt i Oslo.

– Da måtte vi styrke laget og Aleksander Engvik var det naturlige valget. Nå er vi rigget for vekst og flere spennende prosjekter. Vi er industrielle investorer og eiendomsutviklere, og både Aleksander og jeg er nå ute og leter etter nye caser, sier Krohnstad.

Engvik blir eiendomssjef i HCH Eiendom. Han jobbet som forvalter i Søylen Eiendom etter at han hadde fullført studier i eiendomsutvikling i London. Han har også drevet med eiendomsutvikling i egen regi og vært eiendomssjef i Aker Eiendomsdrift fra sommeren 2015 til nå ved årsskiftet.

– Dette er en fantastisk mulighet for meg. Hans Petter har en vanvittig bra track record og vi har jobbet veldig bra sammen tidligere. Jeg får bli en del av et lite selskap med store finansielle muskler. Jeg trives godt i små gründermiljøer samtidig som jeg nå får være med på prosjekter jeg tidligere bare kunne drømme om. Det beste av to verdener, sier Engvik.

Powered by Labrador CMS