De 3 Stuer skal levere personalrestauranttjenester for Watriums kontorbygg Oslo Atrium. (Foto: Watrium)

De 3 Stuer med ny kontrakt i Bjørvika

4Services datterselskap De 3 Stuer har landet sin tredje kontrakt i Bjørvika.

Publisert Sist oppdatert

De 3 Stuer skal drifte personalrestauranten i Oslo Atrium i Bjørvika. Dermed har selskapet i løpet av kort tid fått på plass tre kontrakter om oppbygging og drift av nye, moderne personalrestauranter.

– Det som skjer i Bjørvika er et av de mest spennende byutviklingsprosjektene i Oslo de siste tiårene. Det har vært en målrettet satsing fra De 3 Stuer og hele 4Service å bidra til denne utviklingen gjennom å levere tidsriktige, brukertilpassede tjenester. Kontraktene De 3 Stuer har inngått – senest fra Oslo Atriums eier Watrium AS – er en bekreftelse på attraktiviteten i vårt tilbud, sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4Service.

Det er Watrium som eier Oslo Atrium, som er leid ut til EY, Avinor, Gard, PRA Group, HCL og Visma. De 3 Stuer tar over driften av personalrestauranten fra sommeren 2018. Fra før har selskapet vunnet kontrakter for Diaginale og Dronning Eufemias gate 6B, som har fått navnet The View.

4Service opplyser at målet med satsingen i Bjørvika har vært å skape «en sømløs hverdag for de som arbeider i eller besøker de ulike eiendommene». Bruk av en app-teknologi skal gjøre det mulig med kommunikasjon, betaling og eiendomsoppfølging på tvers av eiendommene. «I kombinasjon med kommersiell drift kan selskapet binde bygulvet i Bjørvika sammen i ett og samme økosystem, uavhengig av kontorbrukerens faste arbeidsplass», skriver selskapet i en melding.

– Både arbeidstakere og eiendomsbesittere etterspør fleksible, fremtidsrettede løsninger som hensyntar dagens og fremtidens krav til mobilitet. Vi har utviklet flere løsninger som gradvis skal rulles ut. Med dette leder 4Service an i utviklingen av nye, innovative, brukerorienterte personalrestauranter og øvrige tjenester knyttet til moderne kontoreiendommer, sier Kristian Sjøseth, direktør for FS og kommersiell virksomhet i 4Service.

Powered by Labrador CMS