Estate Nyheter

NYHETER – NORGE

De 3 Stuer skal levere personalrestauranttjenester for Watriums kontorbygg Oslo Atrium. (Foto: Watrium)

De 3 Stuer med ny kontrakt i Bjørvika

4Services datterselskap De 3 Stuer har landet sin tredje kontrakt i Bjørvika.

Dag-Jørgen Saltnes

onsdag 10. januar 2018 9:01 (Oppdatert 10. januar 2018 10:07)

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

De 3 Stuer skal drifte personalrestauranten i Oslo Atrium i Bjørvika. Dermed har selskapet i løpet av kort tid fått på plass tre kontrakter om oppbygging og drift av nye, moderne personalrestauranter.

– Det som skjer i Bjørvika er et av de mest spennende byutviklingsprosjektene i Oslo de siste tiårene. Det har vært en målrettet satsing fra De 3 Stuer og hele 4Service å bidra til denne utviklingen gjennom å levere tidsriktige, brukertilpassede tjenester. Kontraktene De 3 Stuer har inngått – senest fra Oslo Atriums eier Watrium AS – er en bekreftelse på attraktiviteten i vårt tilbud, sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4Service.

Det er Watrium som eier Oslo Atrium, som er leid ut til EY, Avinor, Gard, PRA Group, HCL og Visma. De 3 Stuer tar over driften av personalrestauranten fra sommeren 2018. Fra før har selskapet vunnet kontrakter for Diaginale og Dronning Eufemias gate 6B, som har fått navnet The View.

4Service opplyser at målet med satsingen i Bjørvika har vært å skape «en sømløs hverdag for de som arbeider i eller besøker de ulike eiendommene». Bruk av en app-teknologi skal gjøre det mulig med kommunikasjon, betaling og eiendomsoppfølging på tvers av eiendommene. «I kombinasjon med kommersiell drift kan selskapet binde bygulvet i Bjørvika sammen i ett og samme økosystem, uavhengig av kontorbrukerens faste arbeidsplass», skriver selskapet i en melding.

– Både arbeidstakere og eiendomsbesittere etterspør fleksible, fremtidsrettede løsninger som hensyntar dagens og fremtidens krav til mobilitet. Vi har utviklet flere løsninger som gradvis skal rulles ut. Med dette leder 4Service an i utviklingen av nye, innovative, brukerorienterte personalrestauranter og øvrige tjenester knyttet til moderne kontoreiendommer, sier Kristian Sjøseth, direktør for FS og kommersiell virksomhet i 4Service.

One thought on “De 3 Stuer med ny kontrakt i Bjørvika

 1. Dette dreier som om en «personalrestaurant», det vil si en luksusutgave av kantine for de ansatte. I stedet bør det i første etasje av kontorbyggene etableres offentlige restauranter, kafeer o.l. i ulike prisklasser, beregnet på publikum både i bygningen og fra gatene. Dermed kan man kanskje kan få litt byliv i Bjørvika, til tross for at den monotine, glatte modernsitiske arkitekturen er en kraftig bremsekloss mot etablering av et byliv som kan måle seg med f.eks. Frogner og Grünerløkka.

  Kantiner bør generelt avvikles som fenomer. De opptar mye kostbar plass, brukes mimimalt av tid og isolerer de ansatte fra byens kreative oig dynamiske liv.

  Mange high-tech-firmaer i Silicon Valet ønsker nå å flytte til sentrale deler av San Francisco. Firmaene ser seg tjent bli en del av det kreative bylivet, og de ansatte er lei det ensformige livet i forstedene. Både arbeidsgiver og stab ønsker å blomstre i byens larm og fargerikdom. San Francisco by prøver å få inn i avtalene med firmar som vil bygge kontorer at de IKKE skal etablere kantiner for de ansatte. I stedet kan staben gå ut i lunskjen og benytte offenlige serveringssteder i nabolaget. Dette bidrar til et mer variert byliv, og til ytterligere å frigjøre firmaene fra en innestengte tenkningen som ligger bak lokalisering i næringsparker, en utbyggingsmodell som hører den bilbaserte, segregrerte fortiden til.

  Kreative firmaer og mennesker bør ikke være redd for å konfrontere byens mangfold og uforutsigbarhet på daglig basis. Lunsj utenfor kontorets trygge vegger er en liten start.

  Les mer om den komplekse, klassiske byen som ideal for et kreativt samfunn på denne amerikanske nettsiden viet byplanretningen New Urbanism. Det vil si mangfoldig, fotgjengervennlig byutvikling, med integrering både funksjonelt, sosialt og trafikalt, og med en arkitektur som viderefører de klassiske byenes uforutsigbarhet, skjønnhet og variasjon. http://www.cnu.org

  Audun Engh (audun.engh@gmail.com)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Estate Norge

Krefting vant Årets navn

Nyheter / lørdag 20. januar 2018

– Skal gjøre vondt å ta over en leietaker som har vært hos oss

Nyheter / fredag 19. januar 2018

Volmax kjøper tomt

Nyheter / fredag 19. januar 2018

Finanstopper mener eiendom bør skattlegges mye hardere

Nyheter / fredag 19. januar 2018

Kreditorene ser gode tider i næringseiendom

Nyheter / torsdag 18. januar 2018

Ser stigende leiepriser

Nyheter / fredag 19. januar 2018

Mest leste nyheter Estate Norge
Proteststorm mot trikkProteststorm mot trikk 18. januar 2018
Nærmer seg tidenes største eiendomshandel i StavangerNærmer seg tidenes største eiendomshandel i Stavanger 15. januar 2018
Bonum etablerer prosjektselskapBonum etablerer prosjektselskap 15. januar 2018

Siste nytt fra Naringseiendom.no

Dette er de beste gårdeierne

Nyheter / fredag 19. januar 2018

R8 Property, Entra og Mustad Eiendom har de mest fornøyde leietakerne.

The post Dette er de beste gårdeierne appeared first on NE.no.

Flere kontorbygg benytter bilpool

Nyheter / torsdag 18. januar 2018

Hertz forventer en kraftig vekst i bildelingsordninger.

The post Flere kontorbygg benytter bilpool appeared first on NE.no.

Unge ønsker å jobbe hjemmefra

Nyheter / onsdag 17. januar 2018

Det er en økende etterspørsel blant unge etter å kunne være mer fleksible i arbeidet. De ønsker ikke å være bundet til det fysiske kontoret fem dager i uken.

The post Unge ønsker å jobbe hjemmefra appeared first on NE.no.

Samstemt, men aldri kjedelig

Nyheter / tirsdag 16. januar 2018

Wikborg Reins nye kontorer i Dronning Mauds gate 11 har fått en egen identitet og uttrykk, som referer til selskapets historikk.

The post Samstemt, men aldri kjedelig appeared first on NE.no.

Morgendagens medarbeider

Nyheter / mandag 15. januar 2018

Hva ønsker de?

The post Morgendagens medarbeider appeared first on NE.no.

Kommunens utvidelse av gårdeiers ansvar

Blogg / fredag 12. januar 2018

Etter utvidelsen av fortauet har kommunens ansvar blitt redusert, mens arealet gårdeier skal vedlikeholde har vokst. Hva vil det si for leietaker?

The post Kommunens utvidelse av gårdeiers ansvar appeared first on NE.no.