Thomas Børnich ser frem til å bli regionsjef i region vest i JM.

JM ansetter egen regiondirektør på Vestlandet

Thomas Børnich, som har vært distriktssjef for JM i Bergen, blir nå regiondirektør for region vest.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en veldig spennende utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Thomas Børnich.

Med ansettelsen av Børnich dette styrker JM Norge sin satsning i region Vest, et område som omfatter Hordaland, Rogaland og Sør-Trøndelag. Region Vest har i dag bare produksjon i Bergen, men har en fin byggerettsportefølje i Stavanger og en under oppbygging i Trondheim. Børnich forteller de at de ser gode vekstmuligheter i de tre byene som alle er blant de fire største byene i Norge.

– JM har vekstambisjoner for både Vestlandet og Midt-Norge, og med en solid tomteportefølje og landets mest fornøyde boligkunder tre år på rad, har vi alle forutsetninger for å lykkes, sier den nye regiondirektøren.

Børnich har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU og kom til JM gjennom traineeprogrammet i 2010.  Som regiondirektør vil Børnich være en del av JM Norges ledergruppe. Endringen gjelder fra 1. januar 2018.

– Jeg kjenner Thomas som en engasjert og faglig dyktig leder og er glad for at vi på denne måten skaper gode forutsetninger for region Vest fremover, sier Martin Asp, administrerende direktør i JM Norge AS.

Powered by Labrador CMS