NCM Development er nå inne i en offensiv periode gjennom nyansettelser, sier daglig leder Pål Martin Fosdal.

Henter ny seniorrådgiver og partner

NCM Development har hentet Ole Røttereng til stillingen som seniorrådgiver og partner.

Publisert Sist oppdatert

Ole Røttereng har erfaring fra kjedeutvikling og handel, og har siden april 2016 drevet eget konsulentselskap og ledet eiendomsprosjekter, samt bistått med forretningsutvikling innen servicebransjen. Han har vært direktør i innkjøp- og eiendomsavdelingen i McDonald’s Norge.

– NCM Development er nå inne i en offensiv periode gjennom nyansettelser og spennende oppdrag i en retailhverdag i endring. Ole har god kjennskap til markedet vi jobber i og vil bli en viktig nøkkelspiller i vekstplanene og utviklingen av NCM Development. Vi gleder oss over å få han ombord, sier Pål Martin Fosdal, daglig leder i NCM Development.

I stillingen som Seniorrådgiver/Partner får Røttereng ansvaret for egen kundeportefølje, samt vekst innen området servering. Dette er en viktig bransje som supplerer handelen og bidrar til et pulserende og velfungerende byrom.

– Det kjennes godt å bli en del av NCM Development teamet. Da jeg først ble spurt, kunne jeg ikke si nei til en så spennende rolle. NCM Development er et solid rådgivningsselskap med god track record. Selsksapet har ambisjoner om å vokse og har engasjerte eiere/partnere, noe som passer meg godt, sier Ole Røttereng.

Powered by Labrador CMS