Tom Bratlie forlater kommunikasjonsdirektørstillingen i Entra.

Entra-direktør slutter

Entras kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie slutter i stillingen og starter egen rådgivning. Blant jobbene han tar på seg er adm. direktør i utviklingsselskapet Husebyplatået AS, rådgiver i JM Norge og rådgiver for Entra.

Publisert

Etter å ha vært kommunikasjonsdirektør i Entra siden våren 2015, har Tom Bratlie sagt opp stillingen sin for å jobbe som konsulent i sitt selskap Bratlie AS. Gjennom sitt selskap blir Bratlie daglig leder i Huesbyplatået AS, et selskap eid av JM og Miliarium som skal utvikle den gamle Statnett-eiendommen på Montebello.

«Oppstart av reguleringen ble varslet høsten 2017 og vi antar at denne prosessen vil ta et par år. Vi jobber sammen med White arkitekter og prosjektledelsen utføres av JM», skriver Bratlie på Linkedin.

Fra mars er Bratlie engasjert av JM som rådgiver for flere av selskapets prosjekter, og han vil ha kontorplass i JMs lokaler på Lysaker.

Men Bratlie tar ikke helt farvel med Entra. «Selv om jeg fra nyttår ikke lenger er ansatt i Entra er vi blitt enige om en fin ordning hvor Entra leier meg inn som rådgiver innenfor kommunikasjon og samfunnskontakt. Jeg kommer derfor til å holde tak i mange av de samme oppgavene som i dag. I januar og februar vil jeg bruke rundt halvparten av min tid hos Entra og så litt mindre fra mars og fremover», skriver Bratlie på Linkedin.

Powered by Labrador CMS