Fra venstre: Sverre Liavaag (Veidekke Buskerud), Gro Brathovde, (avdelingsleder Veidekke Drammen) Marius Plünnecke (distriktsleder Veidekke Buskerud), Gunnar Rinde (Stor-Oslo Eiendom), Hans Kristian Woldstad (Stor-Oslo Eiendom).

Bygger boliger i Kongsberg

Stor-Oslo Eiendom har hyret inn Veidekke Entreprenør for byggingen av boligprosjektet Sølvparken i Kongsberg.

Publisert Sist oppdatert

Sølvparken-prosjektet er sentralt beliggende i Kongsberg by. Veidekke Entreprenør har vunnet kontrakten for byggingen av 68 boliger, næringslokaler og garasjeanlegg. Leilighetene skal fordeles over tre bygninger på fire, fem og seks etasjer. Det skal også utvikles 11 000 kvadratmeter med næringsarealer som skal romme storhandel og parkeringsanlegg for beboere og kunder. Totalt blir det 220 parkeringsplasser i prosjektet.

«Leilighetene blir vestvendte og solrike med god standard og moderne, gjennomtenkte planløsninger. Alle får store uteplasser og de langt fleste vil få utsikt mot kirkespiret, utover mot fossen og nedover Lågen, mot Funkelia skisenter og Skrimfjella. Samtlige leiligheter får minst én garasjeplass i underetasjen med heis direkte til egen etasje», opplyser Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyd med at vi nå har kommet til enighet med Veidekke på dette prosjektet. Det er et komplisert prosjekt med både handel, boliger og hotell på en beliggenhet mitt i Kongsberg sentrum. For oss er det viktig at vi har med oss en seriøs entreprenør med tilstrekkelig kompetanse for å løse oppgaven. Samtidig ønsker vi å takke kommunen for en ryddig og god prosess frem til nå. Vi gleder oss til å sette i gang med byggeaktivitetene, sier prosjektleder Gunnar Rinde.

– Vi er glade for at Stor-Oslo Eiendom AS har valgt Veidekke til å bygge prosjektet. Det er et spennende prosjekt med høye krav til arkitektur og utearealer. Rivearbeidene på tomten starter opp nå i januar, og prosjektet skal ferdigstilles på nyåret i 2020 forteller distriktsleder Marius Plünnecke i Veidekke.

Powered by Labrador CMS