Annette Dahl Franck ser nye muligheter for LOF og Metropolis. (Foto: Nicolas Tourrenc)

Tar ledelsen i Metropolis og LOF

Annette Dahl Franck er hentet inn som ny daglig leder i samarbeidet til Metropolis arkitektur & design og LOF Arkitekter.

Publisert Sist oppdatert

Det var i høst at Metropolis arkitektur & design og LOF Arkitekter formaliserte et nærmere samarbeid som leder til at de flytter sammen i 2018. Nå har de hentet inn en ny daglig leder for å lede prosessen og for å styrke selskapenes markedsposisjon. Annette Dahl Franck blir daglig leder etter å ha vært HR i COWI Norge.

– For å nå våre ambisiøse mål og for å svare opp til kunders forventinger til mer tverrfaglig arkitekt- og designleveranser har vi tatt grep. Det ene er samlokaliseringen. Det andre er å sikre en tydelig ledelse, sier daglig leder Sverre Olsen i LOF arkitekter.

– Annette har en spennende og solid bakgrunn blant annet fra ledelsen i et velrenommert internasjonalt selskap, og vi gleder oss over å ha fått henne med på laget, sier daglig leder Hanne C. Arvik i Metropolis arkitektur & design.

– Jeg brenner for å lede og fremme samarbeidet mellom engasjerte, faglig dyktige medarbeidere og gjennom det skape merverdi for kundene. Dette er en spennende tid for begge selskapene. Samlokaliseringen åpner for nye muligheter, og både LOF og Metropolis opplever stadig økende oppdragsmengde. Derfor har jeg stor tro på at vi sammen vil lykkes i å nå ambisiøse mål om å styrke posisjonen som markedsledende innen både arkitektur og interiørdesign. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å bygge et fantastisk team, sier Annette Dahl Franck, som tiltrer i januar.

Selskapene er nå i prosess med å ansette flere dyktige fagfolk.

Powered by Labrador CMS