FOR SALG: Sandnes rådhus er for salg. Prisantydning er på 70 millioner kroner, men nå kan det være at Base Property får tilslaget for betydelig mindre.

Base Property håper å kuppe rådhus-eiendom

Eiendomsselskapet Base Property skal ha lagt inn et bud på rådhus-eiendommen på Sandnes. Budet skal ifølge Aftenbladet ligge på rundt halvparten av prisantydning.

Publisert Sist oppdatert

Aftenbladet skriver i dag at bystyret i Sandnes kommune i dag skal avgjøre om kommunen skal godta et konkret bud på rådhuset. Avisen skriver også at det er Base Property som har lagt inn budet. Base Property vil ikke uttale seg om saken, men det er allerede kjent at de har kjøpt Rådhusmarka, som ligger like ved rådhuset.

Saken er unntatt offentligheten, men rådmann Bodil Sivertsen bekrefter et det legges fram en sak for bystyret mandag.– Det er et bud med mange fasetter. Bystyret må derfor avgjøre om saken skal avgjøres i dag eller delegeres videre til formannskapet, sier Sivertsen til Aftenbladet.

Avisen har ikke fått innsyn i saken, men etter det de erfarer ligger budet på nesten halvparten av prisen kommunen har satt på rådhus-annonsen som er lagt ut på Finn.no, som altså er 70 millioner kroner. I tillegg krever den aktuelle kjøperen å få med seg mye av kunsten både utenfor og inni rådhuset, erfarer Aftenbladet.

Powered by Labrador CMS