Mikkel Vislie er fornøyd med at Eirik Riddervold (tv) og Stian Berger Røsland blir partnere i Advokatfirmaet Selmer.

Blir partnere i Selmer

Advokatene Stian Berger Røsland og Eirik Riddervold rykker opp og blir partnere i Advokatfirmaet Selmer.

Publisert Sist oppdatert

Samtidig får Martin Lüttichau opprykk til senioradvokat, mens Mikael Minge blir seniormanager i advokatfirmaet.

– Vi er glade for å kunne ønske Eirik og Stian velkommen inn i partnerskapet i Selmer. De tar med seg kompetanse og erfaring som styrker laget og legger til rette for videre vekst og utvikling i firmaet. At vi denne gang kunne ta inn nye partnere fra egne rekker synes vi selvsagt er ekstra hyggelig, sier advokat og partner Mikkel Vislie, som leder Selmers eiendomsavdeling.

Advokatfirmaet Selmer har nå 28 advokater og rådgivere i eiendomsavdelingen og er dermed landets største. Etter to siste tilskuddene i partnerskapet, blir de nå ti partnere med eiendom og entreprise som spesialfelt. Vislie forteller at målet er at avdelingen skal vokse videre.

– Selmer har bistått i mer enn 100 eiendomstransaksjoner og utviklingsprosjekter i 2017 og vi opplever økende tilfang av oppdrag innen alle våre fagdisipliner i avdelingen. For at vi skal kunne tilby våre kunder den kompetanse, service og løsninger de forventer, kommer vi til å rekruttere flere medarbeidere gjennom 2018. Da er det også nødvendig å vokse på partnernivået, sier Vislie

Erik Riddervold har vært i Selmer siden 2010 da han kom fra DTZ Realkapital. Han har sitt hovedfokus på transaksjoner og strukturering.

– Erik har markert seg som en dyktig oppdragsleder med faglig tyngde og kommersiell innsikt. Han behersker alle juridiske aspekter knyttet til eiendomstransaksjoner og har et godt overblikk og evne til å finne løsninger i komplekse transaksjoner. Han er også en erfaren prosjektleder og er en av advokatene våre kunder etterspør, sier Vislie.

Eirik Riddervold ser frem til å tre inn i partnerskapet.

– Selmer har sterke partnerprofiler og jeg ser frem til å finne min plass i ny rolle og bidra til videre vekst og gode leveranser for våre kunder. Selmer har et fantastisk miljø og vi er løpende involvert mange store og komplekse transaksjoner, noe som appellerer veldig til meg. Derfor er det veldig hyggelig å få denne muligheten, sier Riddervold.

Stian Berger Røsland var byrådsleder i Oslo før han kom til Selmer. Før det var han finansbyråd og bystyremedlem i gjennom til sammen 16 år. Han arbeider nå med eiendomsutviklingsprosjekter, plan- og bygningsrettslige spørsmål og bistår klienter i eiendomstransaksjoner, særlig der det foreligger kompliserte offentlige rammebetingelser hvor kundene trenger ekstra innsikt.

– Stian har en unik bakgrunn og har med seg en innsikt i plan- og byggesaksprosesser som få kan matche. Hans kompetanse ble etterspurt av våre kunder fra første dag og gjennom tiden hos oss har han blitt godt integrert i firmaet, utviklet den kommersielle forståelsen og bistår nå klienter både i utviklingsprosjekter og transaksjoner, sier Vislie.

Stian Berger Røsland er glad for mulighetene han har fått i Selmer og ser frem til fortsettelsen, nå som partner.

– Å få bli partner i Selmer er ikke noe man som advokat kan regne med. Derfor er jeg selvfølgelig veldig glad for tilliten fra partnerskapet. Jeg liker å være advokat og jeg liker å jobbe i Selmer. Å få bistå klienter i spennende byutviklingsgrep, krevende plan- og byggesaker og prøve å finne de gode løsningene er både givende og utfordrende og noe jeg gleder meg til å fortsette med, sier Røsland

Martin Lüttichau har spesialkompetanse innen entreprise, plan og bygningsrett; samt forvaltningsrett. Han prosederer også mye for domstolene.

– Martin har arbeidet i Selmer gjennom hele sin advokatkarriere og er en advokat med faglig tyngde og stor gjennomføringsevne. Vi er glade for å få ham opp som senioradvokat, sier Vislie

Mikael Minge er en del av Selmers rådgivermiljøet med økonomer og revisorer som bistår med finansiell analyse og transaksjonsstøtte. Han er utdannet revisor fra BI og finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole.

– Mikael er en viktig del av eiendomsavdelingen og har tung kompetanse på regnskap, med en særlig erfaring og forståelse for spørsmål innen eiendom og entreprise. Med opprykk til senior manager vil våre kunder i enda større grad vil kunne benytte hans sentrale kompetanse i kompliserte transaksjoner, avslutter Vislie.

Powered by Labrador CMS