Odd-Erik Bunde (th) i Bundegruppen er fornøyd med å ha hentet Ole Kristian Berg til sjefsjobben i BundeBygg.

Tar toppjobben i BundeBygg

BundeBygg har ansatt Ole Kristian Berg som ny administrerende direktør. Han skal snu selskapet etter tre tøffe år.

Publisert Sist oppdatert

Ole Kristian Berg kommer fra stillingen som produksjonsdirektør i Hent AS, hvor han har ledet oppbyggingen av selskapets regionkontor for Østlandet siden 2005. Ifølge BundeBygg har denne avdelingen nå ca. 3 milliarder kroner i årlig omsetning og over 250 ansatte.

– Vi er svært tilfreds med å ha fått på plass Ole Kristian Berg som ny administrerende direktør i BundeBygg. Ole Kristian er en leder med lang, variert og tung erfaring fra prosjektledelse og prosjektgjennomføring, også innenfor samspillsentrepriser som BundeBygg fokuserer sterkt på, sier Erik Lund, styreleder i BundeBygg.

Ole Kristian Berg sier til EstateNyheter at han gleder seg til å komme i gang med den nye jobben.

– Det har vært tre tøffe år i selskapet og min målsetning nummer én er å bidra til gode tall i 2018. Med så mange gode prosjekter og dyktige ansatte, ser jeg gode muligheter til å lykkes med akkurat dette. Det vil også være svært viktig å videreføre det gode forholdet selskapet har til sine kunder og samarbeidspartnere, samt bidra til en god utvikling for hele organisasjonen. I bunn og grunn gleder jeg meg veldig til å ta fatt på en spennende oppgave hos en meget respektert entreprenør i Oslo markedet, sier Berg.

BundeBygg er et entreprenørselskap som eies av BundeGruppen. Selskapet fokuserer på nybygging og rehabilitering av næringseiendommer Oslo-området, og hadde i fjor en omsetning på 1,2 milliarder kroner.

– BundeBygg er en utrolig spennende aktør med et veldig godt rennommé. De har god erfaring med samarbeidsentrepriser og har langsiktige relasjoner til sine kunder. Med min bakgrunn fra prosjektgjennomføring skal det bli utrolig gøy å komme tilbake til en litt «mindre» aktør som gir meg mulighet til å kunne være tettere på den enkelte medarbeider og det enkelte prosjekt, sier Ole Kristian Berg.

Powered by Labrador CMS