Mesh og Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm vant den første Cityglød-prisen. Her flankert av Ung i Næringseiendom Henrik Rudene Taubøll (tv) og Salman Saed (th) da prisen ble overrakt under Citykonferansen 2017. (Foto: Kilian Munch)

Vil prise unge talenter

For andre året på rad skal prisen Cityglød deles ut for å hylle unge og lovende talenter i eiendomsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Det er under Citykonferansen 2018 at prisen Cityglød skal deles ut til en av de unge og lovende talentene i eiendomsbransjen. Prisen skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen. Citykonferansen og foreningen Ung i Næringseiendom delte ut den første Cityglød-prisen da Citykonferansen hadde 30 årsjubileum i februar i år.

– Vi fikk utrolig mange positive tilbakemeldinger på denne satsningen under jubileet i februar, og vi mener prisen kan bidra til å sette et sterkere fokus på de som skal forme fremtidens eiendomsbransje, og ikke minst hedre de som er innovative i sine arbeidsmetoder og våger skape i nye terreng, sier markedssjef Cecilie Helene Walle i Estate Kunnskap.

Hun mener Ung i Næringseiendom en naturlig og viktig samarbeidspartner, som også har jurylederen til prisen.

– Sammen med Aspelin Ramm, som også sitter i juryen, er vi godt i gang med å lete etter nye og spennende kandidater. Vi oppfordrer alle til å sende inn forslag på personer de mener fortjener å hedres, sier Walle.

Her kan du nominere kandidater til Cityglød 2018

– Prisens viktigste målsetning er å bidra til fornyelse og nyskapning i eiendomsbransjen. Den skal bidra til at de flinkeste søker seg til bransjen. Dette er ikke en kommersiell pris, det er en pris for de unge som har bidratt i bransjen, sier adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

Salman Saeed fra Ung i Næringseiendom sitter også i styret i Norsk Eiendom. Han er juryleder og er opptatt av å få flinke folk frem i lyset.

– Jeg tror det er mange unge ildsjeler innenfor eiendom som er med på å utvikle bransjen. Det er også relevant å få nominasjoner på de som jobber litt på siden av selve bransjen, sier Saeed, som trekker frem fjorårets vinner Mesh som en slik aktør.

Det var Mesh-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm som vant Cityglød 2017-prisen som ble delt ut på Citykonferansen i februar i år. De forteller at prisen var viktig og ledet blant annet til etableringen av et vellykket PropTech-seminar i høst.

– Prisen ga verdifull oppmerksomhet og vi har innledet mange spennende prosesser med eiendomsutviklere og potensielle investorer, sier Mjåset til Estate Nyheter.

Styremedlem Henrik Taubøll i Ung i Næringseiendom mener de unge i eiendomsbransjen kan ha er litt annet fokus enn de som har vært i bransjen lenge.

– Den yngre generasjonen er opptatt av både teknologi og miljø og vil påvirke bransjen i den retningen, sier Taubøll.

Aspelin Ramm er også initiativtaker for å sponse 40 billetter til Citykonferansen for Ung i Næringseiendom-medlemmer sammen med noen partnere. Under Citykonferansen 2017 fikk Aspelin Ramm med seg BA-HR, Akershus Eiendom og Oslo Areal på sponsingen. De er med i år også.

– Vi gjør det samme i år, sier Gunnar Bøyum.

Powered by Labrador CMS