CBRE Global Investors eier blant annet Karl Johans gate 12/Kurkegata 32.

Stor eiendomsinvestor etablerer seg i Oslo

Etter å ha kjøpt flere eiendommer i Norge, etablerer CBRE Global Investors nå et kontor i Oslo.

Publisert

Med en norsk eiendomsportefølje bestående av Karl Johans gate 12/Kirkegata 32, Hieronymus Heyerdahls gate 1 og Tatlergården i Bogstadveien 11, har den internasjonale fondsforvalteren innenfor eiendom, CBRE Global Investors, fått et fotfeste i Norge. Nå etablerer selskapet kontor i Oslo.

Kristine Holen skal lede CBRE Global Investors’ Oslo-kontor.

Kristine Holen, som har jobbet i CBRE Global Investors i fire år, flytter fra Stockholm-kontoret for å lede det nye Oslo-kontoret i stillingen Director of Asset Management, Norway. Holen har bakgrunn fra eiendomsselskapet Pecunia og har også jobbet i GE Capital Real Estate i London og hos CBRE Global Investors i London og Stockholm.

– Vår forretningsmodell bygger på lokal kunnskap og tilstedeværelse, og det er også slik vi skaper verdi for vår investorer. Vi har en flott portefølje i Oslo nå, og den krever at vi er i markedet og gjennomfører vår businessplan. Kristine er norsk, og en meget kompetent medarbeider som kjenner eiendommene godt, da hun har hatt ansvar for transaksjonene av både Karl Johans gate 12, Kirkegata 32 og Hieronymus Heyerdahls gate 1. Vi er sikre på at denne nye rollen blir et viktig tilskudd både for vår eksisterende portefølje og nye investeringer. Vi har fortsatt sterk tro på det norske markedet, og vår etablering i Oslo skjer også på bakgrunn av våre fremtidige vekst- og investeringsambisjoner, sier Andreas Nordberg, Head of Investment Operations for Global Investors i Norden.

CBRE Global Investors er et uavhengig søsterselskap av CBRE. Virksomheten er en av verdens største kapitalforvaltere av eiendom.

Powered by Labrador CMS