Petter Stordalen gjør en ny hotelldeal med Midstar.

Selger fem hotelleiendommer

Petter Stordalens selskap Strawberry Properties har solgt fem hotelleiendommer til svenske Midstar..

Publisert Sist oppdatert

Det svenske hotelleiendomsselskapet Midstar fortsetter å kjøpe norske hotelleiendommer. Nå har selskapet kjøpt Clarion Collection Hotel With i Tromsø og Clarion Collection Hotel Aurora i Tromsø, Clarion Collection Hotel Tollboden i Drammen, Clarion Hotel Ernst i Kristiansand og Gøteborg-hotellet Quality Hotel 11 fra Petter Stordalens investeringsselskap Strawberry Properties.

Selv om Midstar tar over eiendommene, vil Nordic Choice Hotels fortsette driften av hotellene.

– Vi er stolte av at våre hoteller er utviklet til attraktive eiendommer og er sikre på at Midstar vil fortsette den forvaltningen på en utmerket måte. Hotellene vil fortsatt drives av kjedene Clarion Hotel og Quality Hotel, så både gjester og ansatte vil kjenne igjen kvaliteten og verdiene til Nordic Choice Hotels, sier Marcus Carlsson, CEO i Strawberry Properties.

Quality Hotel 11 i Gøteborg utgjør rundt halvparten av transaksjonsverdien. Verken Strawberry Properties eller Midstar gir noen info om salgsprisen, men ifølge Fastighetsvärlden er det til sammen 782 rom, hvorav Quality Hotell 11 har 259 rom.

Som et resultat av vår gode relasjon med Strawberry Properties er vi veldig glade over at vi, i henhold til vår strategi, tar over fem gode og lønnsomme hotell i Gøteborg så vel som i tre av Norges sterkeste regionale byer. Hotellene drives av Nordic Choice Hotels og vi ser frem til å fortsette å forbedre og utvikle hotellene sammen med dem, sier Marc Henriksen, Managing Partner i Midstar.

Pangea Property Partners og Ro Sommernes Advokatfirma har vært rådgivere for selger Strawberry Properties.

Powered by Labrador CMS