Driftsteamet til Mustad Eiendom.

Fokus på grønn drift

Mustad Eiendoms driftsorganisasjon satser hardt på miljøarbeid, og stakk sist uke av med prisen for Årets grønne driftsteam.

Publisert Sist oppdatert

Det var sist uke at Mustad Eiendoms driftsteam ble kåret til Årets grønne driftsteam på driftskonferansen til Grønn Byggallianse. Mustad Eiendom vant prisen i konkurranse med Team Ekeberg Skole (Undervisningsbygg). Team Helsfyr (Entra) og Team Technopolis (ISS Facility Services).

– Vinneren utmerker seg blant annet med at miljøarbeidet er godt forankret i organisasjonen, sa rådgiver i Grønn Byggallianse og juryformann Kjell Petter Småge, ved utdelingen.

– Dette er en kåring som vi er veldig stolte av å toppe. På CC Vest har vi investert i Norges største solcelleanlegg på et kjøpesenter, tiltak for optimalisering av energiløsninger i eksisterende kontorbygg er satt i system og vi forsøker også å kommunisere «grønne tips» på en tilgjengelig og engasjerende måte, sier markedsdirektør Herman Dyrø i Mustad Eiendom.

Juryformannen mener Mustad Eiendom har satt sammen et godt tverrfaglig team hvor hver medarbeider har sine spesialområder som de har ansvaret for.

– Teamet har god kontroll på energiforbruket, som reduseres år for år. De har gjennomført en rekke tiltak, og noen med forholdsvis lang inntjeningstid, som Oslos nest største solenergianlegg, som er synlig for alle handlende, sier Småge og fortsetter: – Driftspersonellet til Mustad Eiendom praktiserer sirkulær økonomi ved å reparere det de kan i stedet for å bytte ut. Her blir det ikke kastet en eneste temperaturføler. Den skal loddes og settes opp igjen før det blir aktuelt å ringe leverandøren.

Powered by Labrador CMS