Kommunikasjonsdirektør i Sweco, Peter Hagen, forteller at selskapet vokser og trenger mer enn 80 nye medarbeidere. (Foto: Torgeir Hågøy)

Jakter 80 nye medarbeidere

Sweco har et enormt behov for nye medarbeidere. For øyeblikket er de på jakt etter over 80 nye ansatte. Men også andre ser etter nye medarbeidere og for de som ser etter ny jobb er mulighetene mange.

Publisert Sist oppdatert

– Sweco har vekst i antall prosjekter, og vi opplever stort sett at markedsforholdene er solide for vår bransje. Spesielt på Vestlandet, der Sweco er ledende, ser vi at markedet har snudd etter flere års motgang, sier kommunikasjonsdirektør i Sweco, Petter Hagen.

20 bare i Bergen

Derfor søker de nå etter en rekke nye medarbeidere, innenfor mange ulike fag. 
– Til sammen har Sweco over 80 stillinger annonsert, over 20 av disse i Bergen, sier Hagen.

De leter blant annet etter prosjektdirektør og prosjektledere, IKT-rådgivere, elektroingeniør, VVS-ingeniør, energi-, klima- og miljøspesialister og bygg-ingeniører.

– Infrastrukturmarkedet er fremdeles sterkt på Vestlandet, med mange store prosjekter underveis, blant annet Bybanen, som er et stort prosjekt for Sweco. Byggmarkedet ble rammet av oljeprisnedgangen, men vi ser at det viser tegn til retur, sier Hagen.

Noen spennende alternativer


Også en rekke andre selskaper ser etter nye medarbeidere. Oslo Tech ser blant annet etter en driftssjef i Forskningsparken. Schage Eiendom jakter ny utbyggingsdirektør. I stillingsutlysningen skriver de at man som utbyggingsdirektør vil få det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføringen av alle byggeprosjekter i regi av Schage Eiendom. Dette er med andre ord en spennende jobb for den rette personen. MWC Bygg søker etter daglig leder. MWC er et selskap som først og fremst bygger hytter. De har prosjekter en rekke steder, men blant annet på Sjusjøen, Hafjell og Trysil.

Vil ha miljørådgiver

Også Höegh eiendom ønsker å styrke staben. De er nå på jakt etter en energi- og miljørådgiver, noe som er et uttrykk for den generelle satsingen eiendomsbransjen har på miljø. Det samme er JM, som er på jakt etter en rådgiver for miljø og bærekraft til sitt Oslo-kontor. Bundebygg søker en operativ og kundeorientert leder som skal ha ansvar for selskapets prosjektledere.

Powered by Labrador CMS