F.v. Vidar Løbak, banksjef personmarkedet Drammen/Lier Sparebank 1 BV, Britt Kåsin, regionleder Buskerud Usbl og Lise Maren Brock Tynes, banksjef bedriftsmarkedet Buskerud Sparebank 1 BV.

Usbl med Drammen-kontor

Usbl fortsetter å vokse og etablerer kontor i Drammen.

Publisert

Boligbyggelaget har som ambisjon om å være tett på kunder og samarbeidspartnere. Usbl etablerer derfor sitt 12. kontor i Drammen. Det nye kontoret åpner i løpet av januar 2018 i Drammen sentrum, i samme lokaler som Sparebank 1 BV.

Usbl har allerede en rekke forvaltningskunder og medlemmer i Drammensområdet. Boligbyggelaget samarbeider også med flere andre utbyggere i området. «Det er derfor helt naturlig å etablere et kontor her, for å sikre nærhet til markedet», skriver Usbl i en melding.

– Dette er et svært spennende marked for oss, både for å betjene eksisterende kunder bedre, samt å vokse i. Både privatpersoner, boligselskap og andre boligutviklere i området vil merke at Usbl etablerer seg her, og vi håper de vil se nytten av at vi er tilstede lokalt også i dette området. Vi har fra før et godt samarbeid med Sparebank1 BV og Eiendomsmegler 1 BV, med felles kontorer både i Sandefjord, Horten, Lier og Holmestrand, så det at vi nå åpner kontor i Sparebank 1 BV sine lokaler i Drammen vil styrke dette samarbeidet ytterligere, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun.

– Dette er veldig positivt, og basert på vårt gode samarbeid er dette en naturlig videreutvikling, sier administrerende direktør i SpareBank 1 BV, Rune Fjeldstad.

– Vi har høstet gode erfaringer med samlokalisering med Usbl på flere steder allerede, og å flytte sammen i Drammen der vi begge er utfordrere blir meget interessant. Her er det et spennende marked vi satser på, og med Usbl på laget blir vi enda sterkere.

Usbl’s regionleder i Buskerud, Britt Kåsin, vil ha ansvaret for det nye kontoret i Drammen.

Powered by Labrador CMS