Den nye sjefen i Dark Arkitekter, Arne Reisegg Myklestad, lover at selskapet ikke skal være toppstyrt, men i stedet drives av de ansatte.

Ny sjef i Dark Arkitekter

Arne Reisegg Myklestad er den nye sjefen i Dark Arkitekter.

Publisert

Det var i midten av oktober at Arne Reisegg Myklestad tiltrådte som ny daglig leder i Dark Arkitekter. Han overtok etter Gerhard Linder, som har hatt en interim-stilling det siste året. Linder går nå over i en rolle som faglig leder.

Ifølge en melding fra Dark Arkitekter er ansettelsen av 36 år gamle Myklestad del av en større omstilling selskapet har vært gjennom den siste tiden etter at gründerne av selskapet solgte seg ut våren 2017. Det var den sittende administrasjonen og nøkkelpersoner i konsernet som kjøpte aksjene.

– Dette er en prosess som har kommet naturlig og som har vært planlagt. Vi har hatt stort fokus på å involvere de ansatte i den videre utviklingen av Dark, ikke minst de mange unge arkitektene, sier Myklestad i en kommentar.

Han sier videre at prosessen understreker filosofien om at Dark Arkitekter ikke skal være toppstyrte, men drives av de ansatte.

Myklestad er arkitekt og urbanist med erfaring fra København, London og Oslo, og har jobbet i Dark siden 2010. Siden 2015 har han vært en del av kontorets partnergruppe. Han ser optimistisk på tiden fremover for Dark Arkitekter.

– Det siste året har vært preget av omfattende endringer og investeringer for fremtiden. Dette har bragt oss inn i en veldig god posisjon nå, og vi er godt skodde for å levere i tiden fremover, sier han.

Powered by Labrador CMS