Ramirent har solgt Granittveien 4 etter å ha utviklet eiendommen i Enebakk Næringspark. (Foto: Pareto Alternative Investment)

Pareto kjøpte logistikkeiendom

Pareto Eiendomsfellesskap II har kjøpt en logistikkeiendom på drøye 10 000 kvadratmeter i Enebakk.

Publisert Sist oppdatert

Der er Pareto Alternative Investments, som på vegne av Pareto Eiendomsfellesskap II, har kjøpt industri- og logistikkeiendommen Granittveien 4. Eiendommen, som er lokalisert i Enebakk Næringspark, selges av det finskeide industriselskapet Ramirent AS. Ramirent er også leietaker på en ti års leieavtale.

Logistikkbygget har et samlet areal på 10 784 kvadratmeter, og tomten har et potensiale for utbygging på ytterligere 5000 kvadratmeter. Ifølge Pareto Alternative Investments’ Linkedin-side representerer kjøpet av Granittveien 4 en fortsettelse av Pareto Eiendomsfellesskap II sin strategi om å bygge en diversifisert portefølje med eiendommer med lange leieavtaler og god avkastning.

Ramirent bygde sitt nye lager med kontor og verksted i Enebakk Næringspark i 2016. Planen var å investere ca. 100 millioner kroner i bygget, som er blitt skilt ut i selskapet C6 Invest AS. Ifølge årsberetningen for C6 Invest AS for 2016 var tomter, bygninger og annen fast eiendom bokført til 88,1 millioner kroner ved årsskiftet.

Pareto Eiendomsfellesskap II er et ubelånt eiendomsfond med investorer som hovedsakelig er norske forsikringsselskaper og pensjonsfond.

Powered by Labrador CMS