Fin Resch vil utfordre og tenke utradisjonelt i Colliers.

Colliers styrker laget

Fin Resch er ansatt som Director Business Development i Colliers International.

Publisert Sist oppdatert

Fin Resch skal jobbe på tvers av avdelingene eiendomsforvaltning, rådgivning og megling i Colliers International. Han er utdannet byggeingeniør og har også studert internasjonal markedsføring og markedsføringsledelse ved BI/NMH. Tidligere har han jobbet i NEAS med facility management og services. Han har også jobbet med leietakerrådgivning i Totalreform.

– New-biz er min styrke. Jeg skal jobbe proaktivt – oppsøkende, og med etablerte og nye kundesegmenter. Vi vil utfordre og tenke utradisjonelt, og prøve å finne gull der andre kanskje har gått forbi, sier Fin Resch.

Han mener det er avgjørende å støtte de mer operative og tekniske fagmiljøene i selskapet.

– Det er knallhard konkurranse om oppdragene, og gode leveranser er en selvfølge, men new-biz kommer ikke av seg selv, sier Resch

– Våre medarbeidere innen eiendomsforvaltning har alle lang fartstid fra teknisk og økonomisk forvaltning og utvikling av næringseiendommer,, men vi ønsker å styrke vår slagkraft spesielt mot nye kunder og forretningsmuligheter, sier daglig leder i Colliers Property Management, Geir Vinslid.

Han er glad for at Colliers styrker laget på denne måten.

– Jeg er sikker på at Fin Resch med sin bakgrunn og erfaring vil bli en viktig brikke i satsingen på å gjøre Colliers til et ennå mer proaktivt selskap innenfor eiendomsforvaltning, fortsetter han.

Powered by Labrador CMS