F.v. Marius Tunstad, Elisabeth Aase, Arne Egge, Tove Tangvik og Lars Michelsen. (Foto: Aase Byggeadministrasjon AS)

Kjøper konkurrent – dobler omsetningen

Eier av Aase Byggeadministrasjon AS og Aase Utvikling AS, Elisabeth Aase, har kjøpt selskapet Siv. Ing. Trond Thorvaldsen AS gjennom sitt holdingselskap ETO Holdning.

Publisert Sist oppdatert

– Byggenæringen går inn i en periode med behov for rask omstilling. Vi ser at nye arbeidsprosesser og digitale verktøy blir stadig viktigere. Bare aktørene som ligger i forkant av utviklingen er posisjonert for de mest spennende prosjektene. Vi skal fortsatt være fleksible og tilgjengelige for våre kunder, men samtidig store nok til å konkurrere om de mest komplekse prosjektene, sier Elisabeth Aase i en pressemelding.

Planen hennes er på sikt å slå sammen de to prosjekt- og byggeledelsesselskapene under Aase-navnet. Oppkjøpet innebærer en omsetningsdobling for Aase og en betydelig styrket posisjon, både i forhold til private og offentlige aktører.– Thorvaldsen er en aktør vi har stor respekt for, og som vil tilføre oss viktig kapabilitet, særlig innen offentlig sektor, sier Aase.

Det nye selskapet vil få cirka 50 ansatte og skal ledes av administrerende direktør i Aase, Marius Tunstad. Tidligere eiere av Siv. Ing. Trond Thorvaldsen AS, Tove Tangvik, Arne Egge og Lars Michelsen, fortsetter alle i selskapet.

De to selskapene utfyller ifølge pressemeldingen hverandre svært godt. Der Aase først og fremst har vært sterke i det private markedet, har Thorvaldsen hatt fokus på offentlige prosjekter. Derfor er Thorvaldsens kompetanse en viktig byggestein når Aase nå posisjonerer selskapet for ytterligere vekst.– Sammen er vi mer enn dobbelt så sterke, sier Tunstad.

Powered by Labrador CMS