Martin Mæland er fornøyd med å ha ansatt Bent Oustad som ny sjef i Norwegian Property.

Henter ny sjef til NPRO

Bent Oustad forlater stillingen som sjef for eiendom i ABG Sundal Collier og blir ny adm. direktør i Norwegian Property.

Publisert Sist oppdatert

– Styret er veldig fornøyd med å få med seg Bent Oustad som ny leder i selskapet. Vi har funnet en veldig god kandidat som kan skape vekst og forbedre og utvikle alle NPROs eiendommer videre, sier styreleder Martin Mæland i Norwegian Property.

Bent Oustad har jobbet i ABG Sundal Collier de seneste 15 årene i ulike posisjoner. Han var partner i finanskjempen, og har omfattende erfaring i kjøp, salg og forvaltning av eiendommer. Fra 2003 var han ansvarlig for asset management-funksjonen til eiendomsfondene til ABG, som hadde en verdi på 45 milliarder kroner. Han har også vært sjef for eiendom i ABG, med ansvar for både fond og børsnotert eiendom i ABG-gruppen. Før han begynte i ABG Sundal Collier, jobbet han i Arthus Andersen.

– Norwegian Property er et spennende selskap, som eier gode eiendommer med ytterligere potensial. Jeg ser frem til å bli kjent med selskapets kompetente medarbeidere og deres arbeid gjennom verdikjeden. Jeg gleder meg til å begynne i Norwegian Property i januar og være med på den videre utviklingen av selskapet, til glede for leietakere, aksjonærer og ansatte.

 

Powered by Labrador CMS