NYE PARTNERE: F.v. Morten Christophersen, Synne Bjotveit, Johan K. Engelschiøn og Marianne Brockmann Bugge i RSM Advokatfirma.

Forsterker innen skatt og avgift

Skatte- og avgiftsadvokatene Synne Bjotveit og Marianne Brockmann Bugge har tiltrådt som partnere i RSM Advokatfirma.

Publisert

Marianne Brockmann Bugge kom fra Advokatfirmaet Harboe & co, der hun har vært advokat og partner i 6 år. Hun er en av Norges fremste eksperter på merverdiavgift med mer enn 25 års erfaring. Hun har bakgrunn fra skattegruppen i BA-HR, og var samtidig tilknyttet gruppen for næringseiendom. Før det var hun Lovrådgiver i Finansdepartementets skattelovavdeling, hvor hun blant annet hadde en ledende rolle under Momsreformen i 2001.

Bugge har flyttet inn i RSMs Oslo-kontorer, men har som mål å kunne bistå RSMs kunder med mva rådgivning i alle steder i landet.

Les også: Økseter slutter i Neptune

Synne Bjotveit kom fra Skatteetaten og avdelingen for Storbedrifter, og har tidligere vært advokat i Advokatfirmaet PwC og i Advokatfirmaet Schjødt med spesialisering innen skatterett. Hun har mer enn 12 års erfaring med nasjonal og internasjonal bedriftsbeskatning, og har gjennom sitt arbeid som advokat jobbet med restrukturering av selskaper og virksomheter, egenkapitaltransaksjoner og transaksjoner over landegrensene.

Bjotveit er partner i RSMs avdeling i Hordaland, som har kontorer i Bergen, på Voss og på Stord.

Les også: Bryter med DNB og starter eget meglerforetak

– Dette styrker vår posisjon som en av landets sterkeste skatte- og avgiftsrådgivere, og gir oss kompetanse til å dekke det meste av problemstillinger innenfor skatt og avgift for våre revisjonskunder, sier partner og leder for RSM Advokatfirma, Johan K. Engelschiøn.

– Vi er revisor eller rådgiver for noen av de største eiendomsaktørene i Norge, og da er det viktig å ha denne spisskompetansen innenfor merverdiavgift og skatt, sier han.

Les også: Går til Braathen Eiendom

Powered by Labrador CMS