OK Minilager er en av merkevarene til Self Storage Group.

Spetalen tar minilager mot børs

Øystein Stray Spetalen er med på eiersiden når Self Storage Group søker notering på Oslo Børs.

Publisert Sist oppdatert

Det var i forbindelse med at OK Minilager kjøpte City Self Storage i 2016 at Øystein Stray Spetalen kom inn på eiersiden via hans investeringsselskap Ferncliff. Virksomheten skiftet så navn til Self Storage Group og kjøpte opp Minilageret AS i sommer.

Self Storage Group har nå søkt Oslo Børs om notering på børsen, og vil samtidig hente inn ny egenkapital for å kunne ekspandere i nye egeneide fasiliteter. Gründerne Fabian og Gustav Søbak skal også selge noen av deres aksjer, men vil beholde en betydelig eierandel i selskapet. Arctic Securities er hyret inn som tilrettelegger i forbindelse med emisjonen og børsnoteringen.

Les også: Entra løfter eiendom på børs

Self Storage Group operer med de to merkevarene OK Minilager og City Self-Storage. Mens OK Minilager er en nasjonal lavprisaktør som tilbyr minilagring, er City Self-Storage en mer high end service-aktør som tilbyr lagringskapasitet og andre produkter og tjenester i de store skandinaviske byene. «Å ha to separate konsepter lar gruppen henvende seg til forskjellige markedssegmenter, noe som styrker robustheten i business-modellen», skriver Self Storage Group i en melding.

Powered by Labrador CMS